غذاي اصلي/ برنج لقمه اي، غذايي جديد و جالب
تالاب/ چي لازم دارم: برنج : ۱ پيمانه ماست : دو قاشق سيب زميني آب پز شده: ۳ عدد آب : ۲ پيمانه تخم مرغ: 1عدد فلفل دلمهاي رنگي: نصفي يا يک عدد خيلي کوچک هويج: 1عدد پياز داغ: 1عدد فيله مرغ: سه عدد ابليمو و نمک: مقداري چطور بپزم : براي پختن اين غذا ابتدا يک پيمانه برنج خود را با نمک و اب و روغن کته مي پزيد با اين تفاوت که قبل از کشيده شدن کامل آب برنج دو قاشق ماست را به آن اضافه کنيد و مجددا آن را مخلوط کنيد. برنج بايد دم بکشد اما نبايد ته بگيرد. وقتي برنج پخت و خنک شد سيب زميني اب پز شده را رنده کرده ( رنده ريز ) و روي برنج بريزيد. يک عدد تخممرغ را به مخلوط برنج سيبزميني اضافه کنيد و خوب ورز دهيد تا مواد چسبندگي پيدا کند. از اين مواد به اندازه يک نارنگي برداريد و به صورت گلوله درآوريد سپس انگشت سبابه را روي گلوله برنج فشار دهيد.آن را به شکل قايق کوچک درآوريد و دور آن را با دست شکل دهيد. ته قابلمهاي را روغن بريزيد و دو عدد سيبزميني باقي مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچينيد. لقمههاي قايقي شکل برنج را کنار هم روي سيب زمينيها بچينيد و ۱۵ دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا لقمهها بپزد اما شکل خود را حفظ کند دليل چيدن سيبزميني در کف ظرف در مرحله پخت قايقها است که اين قايقها بخارپز شوند ضمن اينکه کف آنها تغيير رنگ ندهد. لقمههاي قايقي شکل را درظرف سرو بچينيد داخل هريک را با يک تکه گوشت مرغ مقداري فلفل رنگي و خلال هويج پرکنيد و با سبزيجات دلخواه تزيين کنيد. بعد از پخت درتابهاي روغن بريزيد و پياز خلال شده را درآن تفت دهيد تا کمي سرخ شود سپس فلفل دلمهاي رنگي خلال شده را به آن اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد. فيلههاي مرغ را به صورت نوارهاي پنج سانتيمتري برش دهيد و به مواد اضافه کنيد و تفت دهيد و نمک و فلفل و آبليمو را به آن اضافه کنيد. همان طور که مشاهده کرديد اين غذا تمامي مواد مورد نياز بدن را دارد و تا افطار شما را پر انرژي نگه مي دارد. ضمن اينکه به سادگي هم خورده مي شود.