نماد آخرین خبر

حلوا ساگو، مخصوص مناطق جنوبي کشور

منبع
بيتوته
بروزرسانی
حلوا ساگو، مخصوص مناطق جنوبي کشور
بيتوته/ حلوا ساگو (ساگه) مخصوص مناطق جنوبي کشور است. مواد لازم براي حلوا ساگو: ساگو 1/5 ليوان شکر 2 ليوان گلاب 1 ليوان آب 8 ليوان زعفران به ميزان لازم مغز گردو به ميزان لازم طرز تهيه حلوا ساگو : ساگو را از يک ساعت قبل مانند برنج خيس کنيد به اين صورت که با 2 ليوان خيس کنيد و سپس آن را به 8 ليوان آب در يک قابلمه بزرگ بريزيد و بعد از جوش آمدن به مدت 1 ساعت اجازه بدهيد با با شعله ملايم بپزد هر 10 دقيقه يک بار آن را هم بزنيد تا حلوا کش دار شود. بعد در يک قابلمه جدا شکر را روي حرارت ملايم قرار بدهيد و دائم هم بزنيد تا کاملا آب شود و اجازه بدهيد قهوه اي شود. و در خوش طعم شدن حلوا بسيار موثر است فقط حواستان باشد که نسوزد و تلخ شود و سپس ساگو پخته شده را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد (زماني که ساگو را به شکر آب شده اضافه مي کنيد کاملا حالت سفت و جمع مي شود به آرامي هم بزنيد تا رقيق شود.) سپس گلاب و زعفران را هم اضافه کنيد و هم بزنيد تا غليظ شود و به غلظت نشاسته يا فرني که رسيد آماده است و شعله گاز را خاموش کنيد و مغز گردو را اضافه کنيد و در ظرف مناسب سرو کنيد. ساگو داراي مقدار متوسط آهن و پتاسيم، کلسيم و مس کم است نکاتي براي طرز تهيه حلوا ساگو: اين ميزان مواد مناسب 6 تا 8 نفر مي باشد. قابلمه بزرگتر اضافه کنيد تا با قل قل کردن به بيرون نپاشد. طعم اين حلوا مشابه طعم مسقطي مي باشد البته به شرطي که اجازه بدهيد شکر قهوه اي رنگ شود. اگر عجله کنيد و زماني که حلوا روي اجاق باشد و گردو را اضافه کنيد و با حلوا بجوشد باعث تلخ شدن گردو مي شود. 5 دقيقه آخر پخت اگر 25 گرم کره اضافه کنيد باعث خوشرنگ شدن و براق شدن دسر مي شود. ساگو چيست؟ ساگو نوعي نشاسته هست که از ميوه نخل ساگو (استوايي و اوريجين تايلند) بدست مي آيد. ساقه نخل ساگو، به سرعت رشد مي کند و مي تواند انواع مختلفي از خاک را تحمل کند. نخل هاي ۲۲۰ الي ۱،۷۶۰ پوندي بين ۱۰۰ تا ۸۰۰ کيلوگرم نشاسته دارند. ساگو را مي توانيد از لوازم قنادي ها تهيه کنيد. ارزش غذايي ساگو ساگو داراي کالري بالايي است؛ ۳۵۰ کالري در ۱۰۰ گرم. همچنين داراي کربوهيدرات ها بسيار زيادي است، همانطور که بيشتر غذاهاي نشاسته دار مانند نشاسته اي که در سيب زميني وجود دارد. اين ماده غذايي همچنين داراي مقدار متوسط آهن و پتاسيم، کلسيم و مس کم است. همچنين مقادير زيادي ويتامين ها، بويژه اسيد فوليک و ساير ويتامين هاي خانواده B دارد. حاوي مقادير کم چربي، پروتئين و فيبر است است. نکته: ساگو مقدار کمي از ارزش غذايي، اما با کالري زياد است. اگر شما آن را بيش از حد مصرف کنيد، ممکن است افزايش وزن داشته باشيد. هنگامي که مصرف شديد مقدار و به طور مناسب به مصرف کالري روزانه خود اضافه کنيد، اين نشاسته مي تواند بسيار مفيد باشد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره