آشپزی من. جذاب ترین ها2019-12-13T15:17:36+03:30 (۱۵:۱۷) ۱۳۹۸/۰۹/۲۲
ستاره
طرز تهيه دسر ياقوتي مخصوص شب يلدا
سایز متن
الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد!http://akhr.ir/5891686
۱۶.۵K
۴
ستاره/ يکي از زيباترين دسرهايي که ميتوانيد در فصل پاييز و زمستان درست کنيد، دسر ياقوتي است. از آنجايي که در اين دسر از انار استفاده ميشود، تهيه آن براي مهمانيهاي مناسبتي مانند شب يلدا انتخابي هوشمندانه به شمار ميرود. دسر ياقوتي مخصوص شب يلدا، همچون ژله ويتريني انار ظاهري زيبا و طعمي شيرين و ملس دارد و براي دسر بعد از شام گزينه بسيار مناسبي است. اگر شما نيز تمايل داريد با طرز تهيه دسر ياقوتي شب يلدا و مواد اوليه آن آشنا شويد، با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه دسر ياقوتي شب يلدا
از آنجايي که دسر ياقوتي شباهت بسيار زيادي به ژله انار دارد، مواد اوليه مشابهي دارند. مواد لازم براي تهيه اين دسر در جدول زير معرفي شده است. در صورتي که مقدار گفته شده براي قالب دسر شما زياد يا کم است، ميتوانيد مقدار آن را با رعايت نسبت مواد به يکديگر کم يا زياد کنيد.
مواد لازم
ژله آلوورا دو بسته
ژله انار يک بسته
بستني وانيلي ۲۰۰ گرم
انار دانه شده دو پيمانه
چند نکته:
منظور از پيمانه، ليوان دستهدار فرانسوي است.
در صورت تمايل ميتوانيد بستني وانيلي را با خامه جايگزين کنيد.
طرز تهيه دسر ياقوتي مخصوص شب يلدا
اين دسر به دليل چند لايه بودن نياز به زمان نسبتا زيادي براي آماده شدن دارد، لذا پيشنهاد ميکنيم که از قبل، يک بار به صورت آزمايشي آن را درست کنيد تا تجربه کسب کرده و روز مهماني دچار کمبود وقت نشويد. براي تهيه اين دسر تنها کافي است مراحل زير را به ترتيب انجام دهيد:
بک بسته ژله آلوورا را در ظرفي مناسب با يک پيمانه آب جوش مخلوط کنيد تا کاملا حل شود. سپس اجازه دهيد تا دماي خود را اندکي از دست بدهد.
در اين حين در داخل قالب خود نيمي از دانههاي انار را بريزيد. هرچه مرتبتر و با حوصله دانههاي انار را در داخل قالب بريزيد، دسر زيباتري خواهيد داشت.
با استفاده از يک قاشق، نيمي از ژله آلوئهورا را به آرامي بر روي دانههاي انار بريزيد، سپس قالب را به يخچال منقل کنيد تا اندکي خود را بگيرد.
سپس قالب را از يخچال بيرون آورده و مانند مرحله قبل بقيه دانههاي انار را ريخته و ژله آلوئهورا را به آن اضافه کنيد و دوباره در يخچال بگذاريد.
ژله انار را در يک پيمانه آب جوش حل کنيد، سپس نيمي از بستني را به آرامي به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا خود را بگيرد.
ژله انار را به آرامي در داخل قالب بريزيد و قالب را دوباره به يخچال منتقل کنيد تا سطح آن خود را بگيرد و براي لايه بعدي آماده شود.
در اين حين يک ژله آلوئهوراي ديگر را در آب جوش حل کنيد و بقيه بستني را به آن اضافه کرده و هم بزنيد.
در هنگامي که آخرين لايه ژله اندکي خود را بسته بود، ژله آلوئهورا را به آرامي اضافه کنيد و براي چندين ساعت در يخچال نگه داريد تا به طور کامل خود را ببندد.
دسر ياقوتي شما آماده است. شما ميتوانيد با استفاده از مقداري دانه انار و پاستيل آن را تزئين کنيد.
چند نکته:
براي سالم در آوردن دسر خود از قالب، ميتوانيد از سشوار يا آب جوش کمک بگيريد.
توجه داشته باشيد که در هنگام اضافه کردن لايه جديد به لايه قبلي زمان زيادي نگذشته باشد و ژله به طور کامل بسته نشده باشد، در غير اين صورت در هنگام سرو لايههاي ژله از يکديگر جدا خواهند شد.
ترتيب ريختن هر ژله و رنگ آن بسته به سليقه شما قابل تغيير است.
براي معلق ماندن دانههاي انار در ژله ميتوانيد آن را در مراحل بيشتري اضافه کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد