دونفره/ پوره سيب زميني به خاطر بافت نرم، طعم لذيذ و در عين طرز تهيهي آسوني که داره خيلي محبوبه و ميتونه تکميل کننده خيلي از غذاهاي گوشتي و مرغي ما به عنوان منبع کربوهيدرات و انرژي دهنده باشه.
در اين مطلب طرز تهيه يه پوره سيب زميني لطيف و کرمي رو براتون ميذارم که به خاطر داشتن خامه تو مواد اوليه اش خيلي خيلي لذيذ و خوشمزه است پيشنهاد ميکنم حتما همراه استيک مرغ يا گوشت امتحانش کنين که حرف نداره.
مواد لازم:
۱ کيلو گرم سيب زميني
۱/۴ پيمانه کره
۱/۲ پيمانه خامه صبحانه
۱/۴ پيمانه شير
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهيه پوره سيب زميني خامه اي
مراحل تهيه:
1. براي تهيه پوره ي سيب زميني ابتدا سيب زميني هارو پوست بکنين و از وسط هم نصف کنين تا سريع تر بپزن.
2. حالا داخل يه قابلمه به مقدار کافي آب بريزين و سيب زميني هارو داخلش بريزين و براي مدت تقريبا ۲۰ دقيقه سيب زميني هارو بپزين تا نرم بشن و بپزن.
3. بعد سيب زميني هاي پخته رو داخل آبکش بريزين تا آبشون کاملا بره.
4. حالا سيب زميني هارو همون طور که داغ هستن داخل يه کاسه بريزين و کره هاي تکه شده رو هم اضافه کنين و با يه پوره کن دستي يا گوشتکوب سيب زميني هارو پوره کنين تا نرم و يکنواخت بشن و کره هم آب بشه و به خوردشون بره.
5. حالا نوبت اضافه کردن خامه است بعد اضافه کردن خامه باز به پوره کردن و کوبيدن ادامه بدين تا پوره لطيف و يکنواخت بشه. نمک و فلفل هم در اين مرحله اضافه کنين.
6. در نهايت کم کم شير رو اضافه کرده و بکوبين تا به غلظت مورد علاقه تون برسين.
حالا پوره خوشمزه شما حاضره … نوش جون
بازار