نماد آخرین خبر

صبحانه/ املت ريحان و گوجه حالتان را خوب مي کند

منبع
بروزرسانی
صبحانه/ املت ريحان و گوجه حالتان را خوب مي کند
کتاب کاله/ بعضي‌ها هم هستند که ترجيح مي‌دهند وعده صبحانه سنگين‌تري داشته باشند و آن را به املت‌هاي خوشمزه مزين کنند. املت ريحان و گوجه طرز تهيه ساده‌اي دارد و خيلي سريع آماده مي‌شود. چي لازم دارم: گوجه: ۳ عدد متوسط تخم مرغ: ۳ عدد برگ ريحان: ۲۰۰ گرم سير: ۱ حبه روغن زيتون (يا مايع): ۴ قاشقق غذاخوري نمک و فلفل: به مقدار لازم چطور بپزم: ابتدا گوجه‌ها را به صورت حلقه‌هايي با ضخامت حدودي ۲ ميلي‌متر خرد کنيد. ۳ تا تخم مرغ را داخل کاسه‌اي بشکنيد و همراه نمک و فلفل کمي هم بزنيد. روغن مايع مخصوص سرخ کردني را داخل تابه‌اي بريزيد تا گرم شود.سپس گوجه‌هاي ورقه شده را داخل آن قرار دهيد تا سرخ شوند. فقط بهتر است که گوجه‌ها را له نکنيد تا حالت آن‌ها عوض نشود. بعد از اينکه گوجه‌ها سرخ شد تخم مرغ را روي آن بريزيد و حرارت را کمي زياد کنيد تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. املت را داخل بشقاب بکشيد و روي آن را با برگ‌هاي ريحان پر کنيد. يک روش ديگر هم براي پخت املت گوجه و ريحان وجود دارد. به اين صورت که داخل سه کاسه جداگانه روغن زيتون بريزيد و آن را بچرخانيد تا کاسه خوب چرب شود. يک لايه گوجه‌هاي ورقه شده را داخل کاسه بچينيد، لايه بعدي را با ريحان و سير رنده شده پرکنيد و روي آن‌ها مايع تخم مرغ را بريزيد (در اين مدل بهتر است که مايع تخم مرغ يکدست باشد). اين کار را تا پر شدن کاسه ادامه دهيد. فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم کنيد و کاسه‌ها را به مدت ۱۰ دقيقه داخل آن قرار دهيد. صبحانه خوشمزه و پرانرژي شما آماده است، آن را همراه با نان تازه نوش جان کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره