نماد آخرین خبر

ميز اردور/ خامه روي کيک را چطور درست کنم؟

منبع
بيتوته
بروزرسانی
ميز اردور/ خامه روي کيک را چطور درست کنم؟
بيتوته/ چي لازم دارم: شکر 100 گرم خامه پاستوريزه صبحانه 2 بسته عصاره وانيل به مقدار لازم دستور تهيه خامه کيک و شيريني: براي تهيه اين نوع خامه، دماي محيط کاملا بايستي سرد و خنک باشد. ظرف پيرکسي را داخل يخچال بگذاريد تا خنک شود. سپس آب خامه صبحانه را کاملا جدا کرده و خامه را همراه شکر درون ظرف خنک بريزيد. حدود 10 تا 15 ثانيه با چنگال شکر و خامه را با هم مخلوط کنيد. در ظرف را بگذاريد و آن را 25 دقيقه داخل فريزر بگذاريد تا خامه کمي يخ ببندد. بعد از اين مدت زمان ظرف را از فريزر خارج کنيد و خامه را از اطراف به سمت داخل هم بزنيد. دوباره در ظرف را بگذاريد و آن را به مدت 20 تا 25 دقيقه درون فريزر قرار دهيد. همين مراحل را انجام دهيد تا خامه سفت و فرم گرفته شود. خامه را از اطراف ظرف به مرکز آن جمع کنيد و عصاره وانيل را به خامه اضافه کنيد و با همزن برقي با دور تند خامه را هم بزنيد تا زماني که خامه کاملا سفت و لطيف و پفکي شود و زماني که ظرف را برمي گردانيد از داخل آن نريزد و حجم خامه تقريبا 6 برابر حجم اوليه اش شده باشد. خامه کيک آماده شده را مي توانيد در ظرف در بسته در فريزر نگهداري کنيد توجه کنيد که زمان استفاده، خامه کيک را دوباره بايد هم بزنيد سپس استفاده کنيد. مي توانيد با استفاده از وسايل ساده و دم دست مانند: قاشق، چنگال، کارد و … خيلي راحت و آسان و زيبا کيک تولد خود را به زيبايي تزيين کنيد. روش دوم: مواد لازم براي درست کردن خامه روي کيک: خامه پاستوريزه 75 گرم خاکه قند 1 قاشق سوپخوري (25 گرم) سفيده تخم مرغ 1 عدد طرزتهيه خامه کيک: براي درست کردن خامه، ابتدا خامه و خاکه قند را مخلوط کنيد و ظرف خامه را روي يخ بگذاريد و خامه را بزنيد تا سفت شود و فرم بگيرد (فرم گرفتن خامه حدي است که اگر با قاشق روي خامه را خط انداختيد خط قاشق محو نشود، در صورتي‌ که خامه را پيش از حد فرم گرفتن بزنيد کره مي شود) ممکن است. سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر بزنيد تا پف کند و سفت شود به طوري که از ظرف نريزد، به نسبت هر دو سفيده تخم مرغ يک قاشق سوپخوري خاکه قند با آن مخلوط کنيد و سپس سفيده ي آماده شده را کم کم داخل خامه زده شده بريزيد و خوب مخلوط کنيد. طرز تهيه باترکريم مواد لازم براي تهيه باترکريم: کره 100 گرم پودر قند يا پودر شکر 200 گرم شير 1-2 قاشق غذاخوري وانيل 1 قاشق چايخوري نمک 1/8 قاشق چايخوري (در صورت تمايل) طرز تهيه کريم کيک براي تزيين کيک و دسر: باترکريم خيلي خيلي آسان تهيه مي شود و تقريبا هيچ نکته خاصي ندارد. به اين صورت که ابتدا کره را از قبل داخل دماي محيط بگذاريد تا نرم شود. پودر قندتان را يکي دو بار الک کنيد که کاملا يکدست باشد. کره را که نرم شده يکي دو دقيقه با همزن بزنيد تا کاملا يکدست و صاف شود. سپس پودر قند و نمک و وانيل را کم کم اضافه کنيد و بزنيد. اگر تمايل داشتيد کرمتان رنگي باشد مي توانيد رنگ دلخواهتان را هم در اين مرحله اضافه کنيد. نمک را هم اگر دوست نداشتيد مي توانيد حذف کنيد. شير در اين دستور براي اين است که اگر باترکريم را در فضاي خنک قرار داديد کاملا نبندد و کرم باقي بماند. يکي دو قاشق شيرتان را هم اضافه کنيد. تا حدي که رنگ آن کرم خيلي روشن شود و کمي حجم آن زيادتر شود. در انتها اگر احساس کرديد باترکريم تان کمي شل است مي توانيد داخل يخچال بگذاريد تا کمي سفت تر شود و سپس آن را استفاده کنيد. اين را بدانيد که باتر کريم نسبت به خامه خيلي سنگين تر است و توصيه مي کنيم به مقدار زياد استفاده نکنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره