توپک بادامي هندوانه اي براي تم يلدا
بيتوته/ چي لازم دارم: بادام 50 گرم پودر قند 50 گرم عسل يک قاشق چايخوري گلاب چند قطره رنگ خوراکي سبز تيره و روشن به مقدار لازم چطور بپزم: بادام را داخل آب جوش بريزيد درب ظرف را بگذاريد بعد از 15 دقيقه پوست بادام ها را بگيريد. سپس آسياب کنيد تا نرم و خميري شود. سپس پودر قند را اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد. به مواد يک قاشق عسل اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد. اگر خمير بادام خوب چسبندگي نداشت به صورت قطره اي گلاب اضافه کنيد تا خمير منسجم و يکدست شود. مقداري رنگ خوراکي سبز به خمير بادام اضافه و مخلوط کنيد به اندازه گردو از خمير برداريد و گرد کنيد و با قلمو چند خط زيگزاک به رنگ سبز تيره دور آن بکشيد.