ايران کوک/
چي لازم دارم:
هويج متوسط 2 عدد
بروکلي ريز شده 1 و 1/2 ليوان
تخم مرغ 6 عدد
شير 1/2 ليوان
سس خردل 1 قاشق
پنير چدار رنده شده 1 مشت
پيازکوچک 1 عدد
نمک 1/2 قاشق چايخوري
روغن زيتون 3 قاشق
چطور بپزم:
املت بروکلي و پنير در واقع نوعي کيش سبزيجات بدون خميره. اگه دنبال غذا با بروکلي هستيد اين صبحانه انتخاب خوبي براي شروعه. بعد از اون اگه دوست داشته باشيد ميتونيد غذاهايي مثل ساندويچ قارچ با سس پستوي بروکلي و استيک با بروکلي رو هم امتحان کنيد.
هويج ها را پوست بگيريد و مکعبي خرد کنيد. يک تابه برداريد و هويج خرد شده و بروکلي ريز شده را همراه با نصف ليوان آب در تابه بريزيد و روي حرارت معمول قرار دهيد. در تابه را بگذاريد و اجازه دهيد تا آنها به مدت 10 دقيقه خوب آب پز شوند. ( اگر آب کشيده شد بازهم اضافه کنيد.)
تخم مرغها را بشکنيد و با شير و سس خردل و نمک خوب مخلوط کنيد. پياز را خرد کنيد و درون مواد بريزيد سپس مخلوط سبزيجات بخارپز شده و پنير را اضافه کنيد و همه مواد را باهم هم بزنيد.
3 قاشق روغن زيتون درون يک تابه نچسب بريزيد و هنگاميکه کمي داغ شد مواد املت را درون آن بريزيد و روي حرارت ملايم املت را بپزيد. سفت شدن املت نهايتا 8 تا 10 دقيقه بيشتر طول نمي کشد. سپس مي توانيد صبحانه مقوي و سالم را ميل کنيد!
بازار