برترين ها/ کراکر نمک دريا و رزماري براي ظرف پنير شما عالي است. به هنگام صبحانه و يا عصرانه داخل ظرف پنيرتان چند چير ميگذاريد، گردو، گوجه، خيار، زيتون، سبزيجات معطر و حتي پياز؛ اينها چيزهايي هستند که در ظرف پنيرتان ميگذاريد، اما اگر اينها با کراکر نمکي همراه باشند ديگر همه چيز کامل است.
اين کراکر نمکي با وجود رزماري يا همان رومارن طعم خوب و تندي دارد. رزماري يک گياه معطر و خوشبو است که اغلب به خوراکهاي گوشتي و بخصوص مرغ اضافه ميشود. اگر دور و برتان رزماري نيست ميتوانيد آن را در يک قوطي يا گلدان کوچک داخل آشپزخانه پرورش دهيد. نام گياه رزماري را در اغلب پمادهاي ضد درد عضلاني و داروهاي ضد ريزش مو ميبينيد.
چي لازم دارم:
آرد: ۱ و ۱/۲ پيمانه
نمک درياي درشت: ۱ قاشق چايخوري
شکر: ۱ قاشق چايخوري
رزماري تازه: ۱ قاشق غذاخوري ريز خرد شده
روغن زيتون: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوري
آب: ۱/۲ پيمانه
نمک درياي اضافه براي پاشيدن روي کراکر
چطور بپزم:
۱. فر را را با حرارت ۲۵۰ درجه روشن کنيد.
۲. آرد، نمک، شکر و رزماري را داخل کاسه بريزيد و با همزن سيمي بهم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
۳. آب و روغن را داخل آن بريزيد، بهم بزنيد تا زماني که کاملا با هم مخلوط شوند.
۴. خمير را روي کاغذ روغني مخصوص فر که کمي هم آردپاشي شده بگذاريد (کاغذ بايد بزرگتر از سيني فر باشد).
۵. خمير را با وردنه صاف کنيد. سعي کنيد تا جايي که ممکن است آن را نازک کنيد. نهايتا ۱/۴ سانتيمتر قطر داشته باشد. اگر خمير خيلي چسبناک است کمي آرد اضافه کنيد. سعي کنيد که ضخامت آن در همه قسمتها، يکدست باشد به اين ترتيب در فر به طور يکدست ميپزد.
۶. لبههاي خمير را در صورت دلخواه ببريد. لبهها معمولا نازکتر ميشوند بنابراين قبل از اينکه نان پخته شود، لبههاي آن ميسوزد.
۷. خمير را با استفاده از کاتر پيتزا به صورت مربع برش بزنيد. آن را با کمي آب برس بزنيد و در صورت دلخواه کمي بيشتر نمک دريا روي آن بپاشيد. از چنگال استفاده کنيد و هر مربع را چند بار سوراخ کنيد.
۸. خمير را که روي کاغذ روغني است، داخل سيني فر و داخل فر بگذاريد. فورا دما را به ۲۱۰ درجه کاهش دهيد.
۹. آن را به مدت ۱۲ تا ۱۷ دقيقه بپزيد يا تا زماني که کراکرها شروع به طلايي شدن، کند.
۱۰. براي سبزيجات معطر ميتوانيد از سبزيجات مورد علاقه خودتان مثل ريحان، شويد، مرزه و يا ساير سبزيجات معطر استفاده کنيد.
بازار