نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ناگت سيب زميني در دو نوع با گوشت و بدون گوشت

منبع
ستاره
بروزرسانی
ناگت سيب زميني در دو نوع با گوشت و بدون گوشت
ستاره/ ر ميان انواع ناگت‌ها، ناگت سيب زميني و ناگت مرغ طرفداران زيادي دارند. برخي از افراد ناگت را به عنوان فست فود در سبد غذايي خود قرار مي‌دهند، چراکه اين پيش غذا را مي‌توان در مدت زمان کوتاهي تهيه کرد. در اين مقاله طرز تهيه دو نوع ناگت (ناگت سيب زميني با گوشت چرخ کرده و ناگت سيب زميني با سبزيجات) شرح داده شده است؛ در ادامه با ما همراه باشيد. طرز تهيه ناگت سيب زميني با گوشت چرخ کرده مواد لازم براي تهيه ناگت سيب زميني با گوشت براي حدود چهار تا شش نفر در جدول زير آمده است. مواد لازم گوشت چرخ کرده 200 گرم سيب زميني 4عدد پياز 1عدد تخم مرغ 2عدد روغن مايع به ميزان کافي آرد سفيد 4قاشق غذاخوري آرد سوخاري 4قاشق غذاخوري نمک و فلفل سياه به ميزان لازم دستور تهيه ناگت سيب زميني در مرحله اول، سيب‌زميني‌ها را به صورت کامل شسته و سپس در يک قابلمه به مقدار کافي آب ريخته و اجازه دهيد سيب‌زميني‌ها در آب پخته شوند. در اين فاصله پياز را به صورت نگيني خورد کرده و سرخ کنيد. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و به همراه پياز سرخ کنيد. سيب زميني پخته شده را پس از له کردن يا رنده کردن به پياز و گوشت اضافه کرده وکاملا باهم مخلوط کنيد. مخلوط پياز، گوشت و سيب زميني را پس از ورز دادن روي يک سيني پلاستيکي پهن کنيد و به شکل قالب‌هاي دلخواه در آوريد. سپس قالب‌ها را به مدت ۳۰ دقيقه درون فريزر بگذاريد. پس از گذشت اين زمان، قالب‌ها را در آورده، ابتدا آنها را به آرد سفيد آغشته کرده، سپس درون تخم مرغ‌ زده شده، قرار دهيد. در نهايت، آنها را به آرد سوخاري آغشته کرده و در روغن داغ سرخ کنيد. ناگت‌ها را مي‌توان به همراه سس قرمز يا انواع ديگر سس ميل کرد. نکته: اگر مي‌خواهيد ناگت‌هاي سرخ نشده را مدت زمان طولاني (حتي تا چند ماه) نگهداري کنيد، مقداري آرد نان باگت را درون ظرفي ريخته و ناگت‌ها را روي آن بغلتانيد. حال آنها را درون ظرف در بسته و در يخچال بگذاريد. طرز تهيه ناگت سبزيجات (بدون گوشت و مرغ) مواد لازم براي تهيه ناگت سيب زميني سبزيجات براي حدود چهار تا شش نفر در جدول زير آمده است. مواد لازم سيب زميني 4 عدد هويج 1 تا 3 عدد چغندر سفيد 1عدد کلم بروکلي 1 ساقه زردک 1عدد روغن زيتون 1 فاسق غذاخوري نمک وفلفل سياه به ميزان لازم دستور تهيه ناگت سبزيجات مواد تشکيل دهنده ناگت سبزيجات، همان طور که از نامش پيداست، فقط سبزيجات است. ناگت سبزيجات بر خلاف ناگت مرغ و گوشت، در مدت زمان کوتاه تهيه مي‌شود. ابتدا سيب زميني را به همراه سبزيجات (هويج، کلم بروکلي، چغندر سفيد، زردک) و مقدار لازم نمک و فلفل سياه درون يک قابلمه مي‌گذاريم تا بجوشند، پس از جوشاندن، آن‌ها را به صورت پوره در آوريد. (مي‌توانيد اين کار را يا به صورت دستي انجام داده يا از دستگاه غذا ساز استفاده کنيد.) نمک و فلفل سياه را به همراه روغن زيتون به آن اضافه کنيد. اين پوره آماده شده را به مدت ۲۰ الي ۳۰ دقيقه در يخچال نگهداري کنيد تا خود را بگيرد. پس از گذشت اين زمان، ناگت‌ها را به صورت قطعات کوچک با قالب‌هاي دلخواه، در آورده و پس از غلتاندن در آرد سوخاري، در روغن داغ سرخ کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره