آخرين خبر/ مواد لازم: ماکاروني پنه: ۴۵۰ گرم سينه مرغ: ۵۰۰ گرم قارچ: ۴۰۰ گرم شير: ۲.۵ پيمانه پنيرپارمزان: ۱۰۰ گرم خامه: ۲۰۰ ميلي ليتر آرد: ۱ قاشق غذاخوري جعفري تازه: ۴ قاشق غذاخوري کره: ۵۰ گرم سير: ۴ حبه عصاره مرغ: ۲ عدد نمک، فلفل سياه، پودرسير، آويشن و آبليمو: به مقدار لازم طرز تهيه: سير را رنده مي کنيم. سينه مرغ را بصورت نگيني کوچک ريز مي کنيم. سير را با نصف کره و مقداري روغن تفت داده بعد از کمي سبک شدن سينه مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم، بعد از تغيير رنگ سينه مرغ، قارچ و کمي آبليمو ريخته تا تمام مواد با هم بپزند. ماکاروني را داخل آب جوش مي پزيم و بعد آبکش مي کنيم. براي تهيه سس، آرد را با مقداري روغن و کره باقيمانده تفت داده، شير را اضافه مي کنيم و تند هم مي زنيم، پس از جوش آمدن و غليظ شدن، خامه، پنيرپارمزان، پودرسير، عصاره مرغ و آويشن را ريخته و هم مي زنيم، شعله را خاموش کرده نصف جعفري تازه را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. به سينه مرغ و قارچ پخته شده، ماکاروني و سس را اضافه مي کنيم و کاملا مخلوط مي کنيم. موقع سرو مي توانيد غذاي خود را با پنيرپارمزان، جعفري تازه، گوجه گيلاسي و فلفل دلمه اي تزئين کنيد. نوش جان 😄😍 نکات: سينه مرغ را بصورت نواري نازک هم مي توانيد ريز کنيد. ماکاروني را داخل آب جوش با مقداري نمک و روغن بپزيد حتي بيشتر از زماني که روي بسته نوشته شده، چون در اين روش ماکاروني را دم نمي کنيم. آرد در حدي تفت بديد که بوي خامي آن گرفته بشه و تغيير رنگ نده. شير کم کم به آرد اضافه کرده و تند تند هم بزنيد تا آرد گلوله نشه منبع صفحه زهرا افرازه

ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد