غذاي اصلي/ سيب زميني قلبي براي کساني که دوستشان داريد
ايران کوک/ چي لازم دارم: سيب زميني ۶ عدد متوسط روغن زيتون ۱/۴ فنجان نمک ۱-۲ قاشق چايخوري فلفل سياه به ميزان دلخواه زيره ۲ قاشق چايخوري پاپريکا(اختياري) 1/2 قاشق چايخوري چطور بپزم: سيب زميني کبابي قلبي، روشي ابتکاري، خلاقانه و رژيمي براي تهيه سيب زميني سرخ کرده است.اين سيب زميني هاي قلبي مي توانند انتخابي عالي براي يک وعده رمانتيک و عاشقانه باشند. سيب زميني هاي قلبي را مي توان بعنوان اسنک يا در کنار انواع غذاهاي گوشتي سرو کرد. فر را روي 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد. کف سيني فر را با فويل بپوشانيد و روي آن را با کمي روغن چرب کنيد. يک قابلمه بزرگ را پر از آب کنيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا به جوش بيايد. در اين فاصله سيب زميني ها را پوست بکنيد و حلقه حلقه کنيد. سپس حلقه هاي سيب زميني را با قالب قلبي برش بزنيد. به همين ترتيب تمام سيب زميني ها را بصورت قلبي ببريد. سيب زميني هاي قلبي را داخل آب جوش بريزيد و حدود 3 -4 دقيقه بپزيد. سيب زميني ها را آبکشي کنيد، سپس در کاسه بزرگي بريزيد تا کمي خنک شوند. روغن زيتون، نمک، فلفل، زيره و پاپريکا را در کاسه اي با هم ترکيب کنيد. مايع را روي سيب زميني ها بريزيد و هم بزنيد تا تمام سيب زميني ها به مواد آغشته شوند. سپس سيب زميني ها را داخل سيني فر بريزيد و پخش کنيد. سيني فر را حدود 20 الي 25 دقيقه داخل فري که از قبل گرم شده قرار دهيد. در اواسط پخت با کفگير سيب زميني ها را هم بزنيد تا طرف ديگر آن ها نيز برشته شود. مي توانيد در اواخر پخت، شعله بالاي فر را نيز به مدت 5 دقيقه روشن کنيد تا سيب زميني ها کاملا برشته و طلايي شوند. سيب زميني هاي برشته قلبي را در ظرف سرو بريزيد و همراه با سس دلخواه نوش جان کنيد.