آخرين خبر/
مواد لازم:
روغن زيتون: ۱ قاشق غذاخوري
پياز قرمز: ۱ عدد بزرگ
گوشت چرخکرده: ۴۵۰ گرم
فلفل سياه: ۱/۲ قاشق چايخوري
نمک: ۱ قاشق چايخوري
پودرسير: ۲ قاشق چايخوري
پاپريکا: ۲ قاشق چايخوري
پوره گوجه غليظ: ۴۰۰ گرم
اسفناج تازه: ۶ فنجان
سيب زميني: ۵ عدد
پنير موزارلا: ۱۳ ورق
جعفري تازه ريز شده: ۲ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
روي شعله متوسط، تابه بزرگ را قرار دهيد و روغن زيتون بريزيد بعد گرم شدن پياز ريز کرده رو اضافه کنيد تا طلايي بشه، گوشت چرخکرده و ريخته تفت بديد تا آبش کشيده بشه و رنگش عوض بشه، فلفل، نمک، پودرسير، پاپريکا و پوره گوجه را اضافه کنيد و هم بزنيد بعد از خشک شدن آب مواد، اسفناج و اضافه کنيد و حدود سه دقيقه تفت بديد و تابه را از روي شعله برداريد.
سيب زميني ها را پوست گرفته و به ضخامت سه ميليمتر ورقه اي برش بديد.
داخل قالب به ابعاد ۲۳ در ۱۳ سانتيمتر، ابتدا کف و اطراف آن را سيب زميني و ورقه هاي پنير موزارلا قرار دهيد، داخل قالب و بصورت طبقه اي با مخلوط گوشت، ورقه هاي پنير و سيب زميني پر کنيد و تا اتمام مواد اين کار و تکرار کنيد.
قالب و داخل فر قرار دهيد و غذا را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد، ۹۰ دقيقه بپزيد.
همراه با جعفري تازه سرو و نوش جان کنيد
بازار