نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

شام/ سيب زميني گوشت طبقه اي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ مواد لازم: روغن زيتون: ۱ قاشق غذاخوري پياز قرمز: ۱ عدد بزرگ گوشت چرخکرده: ۴۵۰ گرم فلفل سياه: ۱/۲ قاشق چايخوري نمک: ۱ قاشق چايخوري پودرسير: ۲ قاشق چايخوري پاپريکا: ۲ قاشق چايخوري پوره گوجه غليظ: ۴۰۰ گرم اسفناج تازه: ۶ فنجان سيب زميني: ۵ عدد پنير موزارلا: ۱۳ ورق جعفري تازه ريز شده: ۲ قاشق غذاخوري طرز تهيه: روي شعله متوسط، تابه بزرگ را قرار دهيد و روغن زيتون بريزيد بعد گرم شدن پياز ريز کرده رو اضافه کنيد تا طلايي بشه، گوشت چرخکرده و ريخته تفت بديد تا آبش کشيده بشه و رنگش عوض بشه، فلفل، نمک، پودرسير، پاپريکا و پوره گوجه را اضافه کنيد و هم بزنيد بعد از خشک شدن آب مواد، اسفناج و اضافه کنيد و حدود سه دقيقه تفت بديد و تابه را از روي شعله برداريد. سيب زميني ها را پوست گرفته و به ضخامت سه ميليمتر ورقه اي برش بديد. داخل قالب به ابعاد ۲۳ در ۱۳ سانتيمتر، ابتدا کف و اطراف آن را سيب زميني و ورقه هاي پنير موزارلا قرار دهيد، داخل قالب و بصورت طبقه اي با مخلوط گوشت، ورقه هاي پنير و سيب زميني پر کنيد و تا اتمام مواد اين کار و تکرار کنيد. قالب و داخل فر قرار دهيد و غذا را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد، ۹۰ دقيقه بپزيد. همراه با جعفري تازه سرو و نوش جان کنيد
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره