غذاي ملل/ کوفته مرغ سوئدي براي خوش خوراک ها
ايران کوک/ چي لازم دارم: سينه مرغ چرخ شده 2 عدد سير 2 حبه پياز 1 عدد تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاري يا خرده نان 1/2 ليوان جعفري خرد شده 1 قاشق غذاخوري سس سويا 1 قاشق غذاخوري آب مرغ 1/2 ليوان آرد سفيد 3 قاشق غذاخوري خامه 2 قاشق غذاخوري نمک و فلفل مقدار لازم چطور بپزم: کوفته مرغ سوئدي بر خلاف کوفته مرغ ايراني که با سس ربي سرو ميشود سس سفيد رنگي دارد. اين سس مقوي و خوشمزه از خامه و عصاره گوشت يا مرغ تهيه ميشود که طبيعتا کالري بيشتري نسبت به سس ربي دارد. با اين وجود بسيار مقوي است و اگر رژيم لاغري نداريد گزينه خوبي براي تنوع دادن به برنامه غذايي شماست. کوفته مرغ سوئدي سرشار از پروتئين و مواد مفيد است و در نتيجه خوردن آن به بچه ها هم توصيه ميشود. سينه هاي مرغ ، پياز و سير را باهم چرخ کنيد سپس داخل کاسه اي بريزيد و پودر سوخاري ، سس سويا ، تخم مرغ ، نمک و فلفل اضافه کنيد و خوب مخلوط نماييد. پس از اينکه مايه گوشت يکدست شد جعفري خرد شده را اضافه کنيد سپس با دست کوفته هايي به اندازه گردو برداريد و کف دست تان به صورت توپ شکل دهيد ( سعي کنيد تمام کوفته ها به يک اندازه باشند ). داخل ماهيتابه روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد ، پس از اينکه روغن داغ شد کوفته ها را داخل روغن داغ بريزيد ، در ظرف را بگذاريد و حرارت را کم کنيد و 10 دقيقه اجازه دهيد کوفته ها سرخ شوند. پس از اينکه کوفته ها سرخ شدند انها را از ماهيتابه خارج کنيد و کناري بگذاريد سپس روغن و عصاره گوشت باقي مانده در ته ماهيتابه را با آب مرغ و آرد مخلوط کنيد و حرارت را زياد کنيد تا سس غليظ شود. پس از اينکه سس غليظ شد حرارت را کم کنيد و خامه را اضافه و مخلوط کنيد و در آخر نيز کوفته ها را به سس اضافه نماييد ، 10 دقيقه بگذاريد کوفته ها و سس باهم بجوشند و طعم مواد جذب هم شود سپس بهمراه نان ، برنج يا اسپاگتي اين کوفته هاي خوشمزه را سرو کنيد.