لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد!http://akhr.ir/6003523
۱.۱K
۱
آشپز آنلاين/ همه ما تجربه خوردن غذاهاي ايتاليايي نظير انواع پاستا و ماکاروني و پيتزا را داشته ايم اين بار ما قصد داريم براي شما عزيزان يک غذاي ايتاليايي ديگر به نام فتوچيني ايتاليايي را به شما آموزش دهيم اين فوتوچيني داراي سس هاي مخصوص و بسيار خوشمزه نيز است در ادامه با نحوه سس ريحان هم آشنا خواهيم شد
مواد لازم:
پياز خرد شده=۱ عدد
کدو سبز=۱ عدد
قارچ خرد شده=۱ ليوان
هويج خرد شده=۲/۱ ليوان
سينه مرغ =۱ عدد
فلفل دلمه خرد شده=۱ عدد
روغن زيتون=به مقدار لازم
پنير خامه اي نرم=۲ قاشق غذاخوري
خامه=۲/۱ ليوان
ماکاروني فتوچيني =۴۰۰ گرم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهيه:
۱٫ پياز را به همراه روغن زيتون در ماهيتابه تفت دهيد.
۲٫ سينه مرغ را به صورت مکعبي شکل خرد کرده به پياز اضافه کرده و تفت دهيد تا زمانيکه مرغ پخته شود.
۳٫ کدوسبز،قارچ،هويج و فلفل دلمه را به مخلوط مرغ و پياز اضافه کرده تفت دهيد تا زمانيکه سبزيجات خوب سرخ شوند.
۴٫ خامه و پنير را به همراه ادويه به مواد اضافه کرده هم بزنيد و بگذاريد روي حرارت ملايم کمي بجوشد
۵٫ ماکاروني را طبق دستور روي پاکت بپزيد و پس از آبکش کردن با مواد مخلوط کنيد.
فتوچيني با سس سير و ريحان
مواد لازم (براي ۵نفر)
فتوچيني يک بسته
ژامبون ۱۰۰گرم
گوجه فرنگي ۲عدد
پياز يک عدد
سير ۲حبه
مايونز ۲قاشق
خامه ۱۰۰گرم
ريحان به ميزان دلخواه
نمک، فلفل، آويشن به مقدار لازم
کره به ميزان لازم
طرز تهيه
۱٫ يک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روي شعله بگذاريد تا آب آن به جوش بيايد. سپس فتوچينيها را در آب ريخته و اجازه دهيد تا نرم شوند. مدت زمان نرم شدن فتوچيني دو برابر ماکارونيهاي رشتهاي است.
۲٫ بنابر اين براي بيرون آوردن آنها از آب عجله نکنيد و اجازه دهيد حداقل ۱۵دقيقه بجوشند. براي اين که رشتهها به هم نچسبند، در آب نمک و روغن بريزيد.
۳٫ بعد از آن که فتوچينيها نرم شدند، آنها را آبکش کرده و روي آن کمي روغن بريزيد تا در زمان سرد شدن در آبکش بهم نچسبند. حالا پياز را خلالي کرده و با کمي روغن تفت دهيد. سير را رنده کرده و به پيازها اضافه کنيد. در فاصلهاي که سير و پياز سبک ميشوند، ژامبونها را به صورت رشتهاي ببريد و در ظرف ديگري با کره سرخ کنيد. گوجه فرنگيها را که بهتر است گوجه گيلاسي باشند، خرد کرده و با نمک و فلفل به پيازها اضافه کنيد و تفت دهيد. سپس اجاق را خاموش کرده و اجازه دهيد ترکيب گوجه و پياز و سير کمي از داغي بيفتد.
۴٫ سپس سس مايونز، خامه و ژامبون ورقهاي را به آن اضافه کرده و هم بزنيد. پودر آويشن را هم اضافه کنيد و ريحان را درشت خرد کنيد و روي آن بريزيد.
۵٫ حالا فتوچينيها را در تابه ريخته و بدون اضافه کردن روغن کمي تفت دهيد و وقتي گرم شد، آن را در ظرف ريخته، سس را روي آن بريزيد. در صورت تمايل ميتوانيد کمي پنير گودا روي پاستا رنده کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد