فلفل خورها ميگو پلو را از دست ندهيد!
ايرنا/ ميگوپلو از آن غذاهايي است که حتي اگر غذاهاي دريايي را دوست نداشته باشيد، نميتوان از آن بگذريد. ميگويي که با ادويههاي مختلف ترکيب ميشود و طعم تندي آن آنقدر لذتبخش است که از خوردنش سير نميشويد. حتي اگر فلفلدوست هم نباشيد، ميتوانيد با انواع ادويهها بازي کنيد و يک غذاي جذاب داشته باشيد. مواد لازم: سبزي پلو: ۱۰۰ گرم ميگوي ريز: نيم کيلو پياز: يک عدد ادويهها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر ليمو و فلفل زعفران: به مقدار لازم ليمو ترش: به مقدار لازم برنج: ۳ پيمانه طرز تهيه و دستور پخت: ۱. ابتدا پياز را نگيني خرد و سپس سرخ کنيد. وقتي طلاييرنگ شد ادويهها را اضافه کنيد. وقتي خوب تفت داديد سپس ميگوها را اضافه کنيد. ۲. در ادامه مقداري ليموترش به ميگو اضافه کنيد و اجازه دهيد تا ميگو با آب خودش بپزد. ۳. در صورت دلخواه ميتوانيد مقداري رب گوجه فرنگي يا رب انار و نارنج به ميگو اضافه کنيد. ۴. وقتي ميگو کامل پخت، سبزي پلو را به مخلوط اضافه کنيد و در قابلمه را ببنديد تا روغن بيندازد. ۵. سپس مخلوط را لا به لاي برنج با زعفران دم کنيد.