کاوياب/ اين که شما يک آشپز حرفه هستيد و يا اينکه فقط ميخواهيد با ادويه آشپزخانه مختلف آشنا شويد خيلي فرق نميکند، در اين مقاله ۱۰ ادويه براي شما شرح داده ميشود که به شما پيشنهاد ميکنيم حتما در غذاهايتان از آنها استفاده نماييد.
نمک دريا:
نمک دريا با دانههاي درشتي که دارد طعم و مزهي خوبي را به غذا ميدهد. به دليل بزرگ بودن دانههاي نمک، حتما حواستان باشد که در دفعات اوليه از ميزان کم استفاده نماييد تا اندازه مورد نظر خود را بفهميد.
فلفل:
در کشورهاي هند و اندونزي، فلفل محبوبترين ادويه ميباشد، فلفل در سه رقم، سياه، سفيد و سبز موجود ميباشد. که فلفل سياه و سفيد جزو محبوبترينها ميباشد که عطر و طعم خوبي به غذا ميدهد. دانه فلفل سبزتازه با طعم نرمتر است، که معمولا در آب نمک نگهداري ميشود.
فلفل قرمز خشک شده:
فلفل قرمز به عنوان يکي از ادويههاي محبوب مردم کشور ايتاليا ميباشد که ميزان محبوبيتش هم سطح نمک و فلفل معمولي ميباشد. فلفل قرمز خشک شده، در واقع تکههايي از فلفل قرمز است که با حرارت زياد، داغ و خشک شده است که در حين داغ شدن به آن ادويه جات ديگري نيز اضافه شده است. بنابراين اگر دوست داريد از اين مورد استفاده نماييد در دفعات اول از ميزان کمي استفاده نماييد.
سير:
يک جزء اصلي از ادويه جات در غذاهاي مردم کشورهاي آسيا، خاورميانه، شمال آفريقا، جنوب اروپا و بخشهايي از آمريکاي مرکزي و جنوبي است. طعم سير در غذاها بسته به اينکه در غذاها چگونه طبخ ميشود متفاوت است.طعم پودر سير با سيرتازه کمي متفاوت است که پيشنهاد ميشود از همان سير تازه استفاده نماييد.
پودر فلفل قرمز(چيلي):
شايد اسم اين ادويه را نشنيده باشيد اما اين نوع ادويه در آمريکا بسيار پرطرفدار است. اين پودر شامل فلفل قرمز، زيره سبز، پونه، پودر سير و مقداري نمک ميباشد که کاملا با هم ترکيب شدهاند.
دارچين:
عطر و طعم بينظيري که دارچين دارد، باعث شده است علاوه بر استفاده در انواع خورشها و سسها،به عنوان يکي از چاشنيهاي مزه دهنده به نوشيدنيها ميباشد. دارچين از پوست دروني يک درخت هميشه سبز استخراج ميشود، کشاورزان معمولا دارچين را حين فصول باراني سال برداشت ميکنند سپس در کوره خشک مينمايند، طبق تحقيقات، دارچين کشورسريلانکا جزو بهترين دارچينهاي جهان ميباشد.
زنجبيل:
زنجبيل داراي طعم تند و کمي شيرين است. عمدتا در کشورهاي آسياي و هندي مورد استفاده قرار ميگيرد. زنجبيل را ميتوان به صورت رنده شده و يا تکههاي کوچک در غذاها و ترشيجات استفاده کرد. در کشور ژاپن ترشي زنجبيل در کنار غذاي سوشي بسيار محبوب است. در هنگام خريد زنجبيل تازه به پوست صاف، تازه و عطر تند آن توجه نماييد.
پونه کوهي:
ادويه نام آشناي مردم کشور ايتاليا، پونه کوهي ميباشد. پونه داراي طعم تند است که بايد در در حد اعتدال مورد استفاده قرار گيرد. در جنگ جهاني دوم، زماني که سربازان آمريکايي از کشور ايتاليا به سمت کشور خود رهسپار بودند، اين پونه کوهي را يافتند و به اين ترتيب در کشور ايتاليا رواج پيدا کرد.
زيره سبز:
به هر دوصورت دانه و کوبيده شده، در خاورميانه، آسيا، درياي مديترانه و مکزيک مورد استفاده قرار ميگيرد. زيره سبز داراي عطر گرم با طعمي متفاوت است زيره سياه نيز داراي طعم و عطر متفاوت است.
جوزهندي:
ادويه جوز در غذاهاي شيرين،درسراسر جهان مورد استفاده قرار ميگيرد.که ميتوان به صورت رنده شده و يا دانهاي مورد استفاده قرار بگيرد، اما بهتر است از رنده شده آن، در غذاها استفاده نمود. در جزايرکارائيب، از جوز براي طعم دار کردن سوسيس استفاده ميکنند و همچنين مردم ژاپن ازجوز هندي به عنوان يکي از مواد اوليه ادويه کاري استفاده ميکنند.
اگر نو عروس هستيد و تازه مشغول آشپزي شدهايد و ميخواهيد غذاهاي خوشمزه و طعم دار درست کنيد يا اينکه در شرف مجلس عروسي خود هستيد و ميخواهيد ادويه آشپزخانه موجود در جهيزيه عروس را بدانيد، پس توصيه ميکنيم علاوه بر ادويههاي بالا با اين ادويه آشپزخانه آشنا شويد. در هنر آشپزي ادويه به کلمهاي گفته ميشود که براي چاشني و طعم غذا استفاده ميشود و راهي عالي براي اضافه کردن ويتامينها و مواد معدني ضروري به غذا ميباشد. پختن غذاهاي خانگي هميشه ايدهاي خوب و لذت بخش بوده است البته در دستورهاي غذايي مختلف بايد از ادويه آشپزخانه متفاوتي استفاده شود در اين مقاله سعي کرديم ادويه آشپزخانه که در جهيزيه عروس قرار ميگيرند و معمولتر هستند را معرفي کنيم.
بازار