بيتوته/
چي لازم دارم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 90 گرم
آرد 90 گرم
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
بکينگ پودر 1/4 قاشق چايخوري
عسل 1 قاشق سوپخوري
آبجوش 1 قاشق سوپخوري
چطور بپزم:
ابتدا زرده و سفيده را جدا کنيد و سفيده ها را با همزن بزنيد تا پف کند و سفيد شود تا حدي که از ظرف بيرون نريزد، سپس زرده و شکر و آب جوش و وانيل و عسل را مي زنيم تا پف کند. سفيده را به زرده اضافه کنيد کم کم آرد و بکينگ پودر را به مخلوط اضافه کنيد و با ليسک دوراني هم بزنيد. فر را از قبل در دماي 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد. سپس داخل سيني فر کاغذ روغني بياندازيد و مواد را روي آن بريزيد و آن را يکدست پهن کنيد و در به مدت 10 دقيقه داخل فر قرار بدهيد تا بپزد و بعد از پخت حدود 5 دقيقه روي سيني فر را بپوشانيد تا سرد شود و بعد کيک را روي دستمال برگردانيد و کاغذ روغني آن را جدا کنيد.
و بعد کيک را با همان دستمال رول کنيد، و به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار بدهيد. و سپس آن را خارج کنيد و وسط کيک خامه بماليد مي توانيد ( طرز تهيه خامه روي کيک ) فيلينگ موز يا گيلاس قرار بدهيد و آن را رول کنيد و روي آن را با خامه يا شکلات، پودر قند، پودر کاکائو و هر چيزي که دوست داشتيد تزيين کنيد. سپس داخل يخچال قرار بدهيد و بعد از يک ساعت آن را برش بزنيد و نوش جان کنيد.
بازار