بلاندي با چاي؛ يک عصرانه جذاب و مقوي
ايرنا/ طرز تهيه بلاندي را برايتان آورده ايم تا فيبر و پروتئين لازم بدن را تامين کند و تنوعي هم در برنامه غذايي باشد. مواد لازم: ۶ قاشق غذاخوري کره ۱ پيمانه بادامزميني خرد شده ۱ پيمانه فندق خرد شده ۱ پيمانه گردو خرد شده ۳ چهارم پيمانه کره بادام زميني ۱ دوم ليوان عسل ۲ قاشق غذاخوري تخم کتان آسياب شده ۲ قاشق چاييخوري وانيل ۱ قاشق چاييخوري نمک ۱ دوم قاشق غذاخوري بکينک پودر ۳ عدد تخممرغ بزرگ طرز تهيه و دستور پخت: ۱. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنيد. يک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و ديوارههاي داخلي آن را با روغن مايع چرب کنيد. ۲. يک کاغذ مومي برداريد و کف ظرف بخوابانيد و از دو طرف به ديوارهها بچسبانيد. آجيلها را در ۶ قاشق غذاخوري کره،بر حرارت کم تفت دهيد تا ۶ دقيقه کهرنگ کره قهوهاي شود و آن را کنار بگذاريد. ۳. حالا کره بادام زميني، عسل، تخم کتان، وانيل، نمک و بکينگ پودر را تا يک دقيقه در تابه بهم بزنيد تا مخلوط و طبخ شوند. ۴. حال اين خمير به دست آمده را با تخممرغها مخلوط کنيد و در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و يکدست کنيد. بعد آجيلها را اضافه کنيد و باز هم روي مواد يکدست کنيد. ۵. در فر بگذاريد تا مواد پف کنند و رويشان کمي طلايي شود. ۱۶ تا ۲۰ دقيقه بگذاريد تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنيد. اين کيک را در يخچال نگه داريد و براي مصرف روزانه اگر خواستيد آن را کمي گرم کنيد. منبع: بن آپوتيت