نماد آخرین خبر

دستور تهيه و تزئين سالاد الويه براي جشن تولد کودکان

منبع
پرشين وي
بروزرسانی
پرشين وي/ سالاد الويه يکي از پرطرفدارترين سالادهاي بسيار خوشمزه است که افراد در جشن ها و ميهماني ها از آن استفاده مي کنند يکي از مزاياي سالاد الويه اين است که مي توانيد به اشکال مختلف آن را در بياوريد و آن را تزئين کنيد در ادامه مطلب از پرشين وي علاوه بر طرز تهيه الويه و نکات خوشمزه شدن ان گلچيني از تزيين سالاد الويه را برايتان به اشتراک خواهيم گذاشت تزيين سالاد الويه سالاد الويه نوعي غذاي سرد است که به دليل داشتن مرغ و تخم مرغ بسيار مقوي و مورد علاقه کودکان است. در اين مطلب ابتدا طرز تهيه آنرا آموزش داديم و ايده هايي هم براي تزئين آن برايتان آماده کرده ايم. مـواد لازم براي ۶ نفر ۵ عدد سيب زميني متوسط ۴ عدد تخم مرغ ۱ ليوان مرغ پخته خرد شده ۱ ليوان نخود فرنگي ۱ ليوان خيار شور خرد شده سس مايونز به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم ۱ عدد هويج متوسط در صورت تمايل دستور پخت ۱٫مرغ را بپزيد و پس از اينکه سرد شد با دست استخوان هاي مرغ را جدا و مرغ را ريش ريش يا خرد کنيد ( ميتوانيد از بخش هاي مختلف مرغ براي تهيه سالاد الويه استفاده کنيد ، استفاده از بال و گردن مرغ سالاد الويه را خوشمزه تر ميکند). ۲٫سيب زميني ها و تخم مرغ ها داخل قابلمه بريزيد و چند ليوان آب اضافه کنيد، بگذاريد بپزند سپس سيب زميني ها و تخم مرغ ها را پوست بکنيد و رنده کنيد. خيار شور را ريز خرد کنيد. ۳٫مرغ پخته خرد شده ، سيب زميني، تخم مرغ رنده شده و خيارشور خرد شده ، مقداري نمک و فلفل را داخل کاسه اي بريزيد و با هم خوب مخلوط کنيد سپس نخود فرنگي کنسروي يا پخته شده و سس مايونز را اضافه نماييد. ۴٫پس از مخلوط کردن مواد و آماده شدن سالاد الويه آن را در ديس بريزيد و با سس مايونز و گوجه فرنگي و خيار شور قاچ شده تزيين کنيد سپس به مدت ۲ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا سرد و آماده سرو شود. ۵٫همچنين ميتوانيد ۱ عدد هويج پخته و رنده شده را به الويه اضافه کنيد. با کمي خلاقيت ميتوانيد سالاد الويه را به شکل هاي فوق العاده زيبا و ابتکاري تزئين کنيد و کودکتان را در جشن تولدش هيجان زده کنيد. نکته‌هايي که بايد در تهيه سالاد الويه به آنها توجه کرد ۱. براي خوش طعم کردن اين سالاد هويج را با کمي شکر يا عسل بخارپز و به صورت نگيني خرد کنيد و به ساير محتويات بيفزاييد. ۲. برخي افراد به سالاد الويه فلفل دلمه‌اي، ذرت يا کالباس اضافه مي‌کنند، اما اين کار را توصيه نمي‌کنيم زيرا نه تنها طعم مناسبي ايجاد نمي‌کند، بلکه غذاي به دست آمده ديگر سالاد الويه نخواهد بود. ۳. چاشني و ادويه مناسب اين غذا، فلفل سياه و کمي آب‌ليموي تازه است، آب‌ليمو را فقط بايد به اندازه‌اي اضافه کرد که بوي تخم‌مرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود. ۴. بهتر است خيارشور‌ها را قبل از افزودن بشوييد و بعد نگيني و بسيار ريز خردکنيد، آنگاه آنها را در سبدي بريزيد و بگذاريد تا کاملاً آب آنها گرفته شود که اين کار هم باعث مي‌شود سالاد آب نيندازد و هم بوي نامناسب و ترشيدگي از غذا به مشام نرسد. ۵. همراه اين غذا فقط نان آن هم نان‌هاي سنتي مانند نان بربري يا سنگک را به شما توصيه مي‌کنم که البته بهتر است سبوس‌دار باشند. ۶. از رنده کردن مواد غذايي مانند هويج يا خيار شور جدا خودداري کنيد، زيرا اين کار باعث مي‌شود سالاد الويه آب بيندازد. ۷. براي آنکه ماندگاري اين غذا افزايش پيدا کند، فقط به ميزان مصرف هر وعده به محتويات سالاد سس مايونز اضافه کنيد، زيرا در غير اين صورت به سرعت فاسد خواهد شد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره