از بين بردن بوي بد مرغ با چند ترفند ساده
تابناک با تو/ برخي افراد به بوي نامطبوع و زهم مرغ حساس بوده و از خوردن اين گوشت سفيد خودداري ميکنند. در اين مطلب چند روش ساده براي ازبين بردن بوي بد مرغ پيشنهاد ميکنيم که غذاي شما را لذيذتر ميکند. براي از بين بردن بوي بد مرغ، روشهاي مختلفي وجود دارد؛ در ادامه به برخي از اين راهکارها اشاره ميکنيم: ◊ با گياهاني مانند رزماري، سير و پياز مرغ را طعم دار کنيد تا بوي آن از بين برود. ◊ اگر هنگام پخت مرغ براي گرفتن بوي زهم آن پياز، برگ بو يا نظاير آن را نداريد ميتوانيد از هويج استفاده کنيد. ◊ براي از بين بردن بوي نامطبوع مرغ يا گوشت گوسفند هنگام پخت، چند شاخه رزماري به مواد گوشتي اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنيد. يکي از روشهاي از بين بردن بوي بد مرغ اين روش بسيار ساده و ابتدايي در تهيه مرغ ميباشد. ◊ ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پياز را رنده کرده با نمک و زعفران آب شده و يک قاشق غذا خوري آبليمو مخلوط ميکنيم. سپس در يک قابلمه يک لايه مرغ چيده و مقداري از مواد را روي آن ميريزيم. به همين روش ادامه ميدهيم تا مواد تمام شود سپس مقداري روغن اضافه و مرغ را دم مياندازيم و زير قابلمه را کم کرده تا بپزد. مرغ را در سس يا آب ليمو بخوابانيد. ◊ در زمان کباب کردن، علف ليمو داخل مرغ قرار دهيد. ◊ در زمان سرخ کردن، زنجبيل به آن اضافه کنيد. ◊ در زمان خواباندن مرغ، از سير رنده شده زيادي استفاده کنيد. ◊ يک شب قبل، کمي نمک روي تکههاي مرغ بپاشيد و در صافي قرار دهيد تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشوييد. ◊ مرغ را ابتدا در کره تفت دهيد و سپس روال پخت را ادامه دهيد. تکههاي مرغ را به مدت ۳۰ دقيقه در آب ليمو، سرکه يا زردچوبه بخوابانيد. ◊ در آب مرغ در حال پخت، يک عدد سيب، ۲ چوب دارچين، چهارعدد ميخک، کمي زنجبيل و يک چهارم پيمانه سرکه اضافه کنيد تا بوي نامطبوع مرغ از بين برود.