غذاي اصلي/ طرز تهيه والک پلو
آخرين خبر/ چي لازم دارم: والک 500 گرم برنج 4 پيمانه روغن به ميزان لازم نمک به ميزان لازم چطور بپزم: ابتدا برنج را بشوييد و خيس کنيد.والک ها را هم بشوييد و کمي درشت خرد کنيد. مي توانيد والک ها را با قيچي مخصوص آشپزخانه نيز خرد کنيد.بهتر است اين پلو را به صورت دمي درست کنيد، زيرا سبزي والک کمي ضخيم تر از سبزيهاي ديگر است و احتياج دارد که بيشتر بپزد. *. برنج و والک را همراه نمک، روغن و مقدار لازم آب داخل قابلمه اي بريزيد و مخلوط کنيد. سپس قابلمه مواد را روي حرارت بگذاريد و ابتدا حرارت اجاق را زياد کنيد وقتي آب برنج تقريباً تمام شد حرارت گاز را کم نماييد و در قابلمه را ببنديد تا دم بکشد. *. مي توانيد براي بهتر شدن طعم وعطر اين پلو از مقداري ساقه سبز سير تازه يا خود سير استفاده کنيد.اين پلو را مي توانيد همراه با گوشت مغز ران گوسفند پخته يا مرغ ميل کنيد.والک نوعي سبزيکوهي است که در فصل بهار مي رويد. *. والک : گياهي است پايا به ارتفاع 25تا 50 سانتي متر با پياز کشيده به رنگ سفيد مايل به زرد و دو يا سه برگ بيضوي شکل و نوک تيز ، ساقه ضخيم و گلدار آن کم و بيش سه وجهي است ..و در انتها به چتري شامل 15تا 25 گل ختم مي شود .که هر کدام به پهناي 5/1 سانتي متر به شش گلبرگ سفيد يا صورتي ختم مي گردد