ايرنا/ صبحانه سوئيسي يکي از پرطرفدارترين صبحانههاي رژيمي در دنيا محسوب ميشود. اين صبحانه که نخستين بار توسط يک پزشک به نام بيرچر بنر در سال ۱۹۰۰ در سوئيس آماده شد، ترکيبي از غلات، ميوهها، آجيل و خشکبار است که با شير سرو ميشود.
ماندن در خانه شايد اين نگراني را در ما ايجاد کند که دچار اضافه وزن يا از بين رفتن تناسب اندام شدهايم. تهيه وعدههاي غذايي رژيمي و سبک ميتواند اين نگراني را در ما کم کند. اگر ميل به صرف يک صبحانه بسيار لذيذ، تازه و کم کالري داريد، صبحانه سوئيسي را امتحان کنيد.
مواد لازم:
جو پرک: ۴ فنجان
دارچين: يک قاشق چايخوري
کشمش: نصف فنجان
بادام و گردو خرد شده: نصف فنجان
برگه زرآلو خرد شده: نصف فنجان
تخم آفتابگردان: نصف فنجان
خرماي تکه شده: ۴ عدد
کرن بري يا زغال اخته خشک: نصف فنجان
طرز تهيه و دستور پخت:
۱. حدود ۴ فنجان آب را داخل ظرف ريخته و روي حرارت بگذاريد تا به جوش آيد. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و داخل ظرف آب جوشيده بريزيد.
۲. مواد را حدود ۱۰ دقيقه با حرارت کم روي شعله قرار دهيد. آب بايد کاملا جذب مواد شود. به خاطر داشته باشيد در ظرف را نبنديد تا از خمير شدن آن جلوگيري شود.
۳. بعد از تمام شدن آب داخل مواد، بايد دانههاي جو کاملا باز و پخته شده باشند و مواد خشک حالتي نرم به خود گرفته باشند. اگر اين طور است، اجاق را خاموش کنيد و اجازه دهيد تا مواد کمي سرد شود.
۴. مقداري از مواد را در کاسهاي ريخته و آن را با شير يا شير سويا مخلوط کنيد. ميوههاي تازه فصلي مانند توت فرنگي، موز، سيب يا هر ميوهاي که ميل داريد را خرد کنيد و روي آن بريزيد. صبحانه سوئيسي شما آماده است.
۵. مي توانيد در کنار اين صبحانه آب ميوه طبيعي يا قهوه سرو کنيد. در صورت تمايل ميتوانيد از شکلات صبحانه يا عسل براي تزئين و شيرين کردن آن استفاده کنيد.
۶. اين ميزان مواد براي صبحانه ۸ نفر مناسب است.
بازار