آخرين خبر/
چي لازم دارم:
آرد ........................... 250 گرم
کره .......................... 125 گرم
تخممرغ .................... 1 عدد
شکر ......................... 20 گرم
.
مواد لازم کرم تارت_گردويي :
خامه ........................ 200 گرم
اَرده ......................... 60 گرم
زردهي تخممر غ .......... 1 عدد
تخممرغ .................... 2 عدد
شکر ......................... 75 گرم
مغز گردو ................... 80 گرم
چطوري درست کنم:
آرد را در ظرف گود مناسبي ريخته و کره را به تکههاي کوچک برش زده و به آرد اضافه ميکنيم و با نوک انگشتان دست کره و آرد را با هم ورز ميدهيم تا کاملن کره به خورد آرد برود سپس شکر را اضافه کرده و مخلوط ميکنيم و در آخر تخم_مرغ را اضافه کرده و همهي مواد را به خوبي با هم مخلوط ميکنيم و ورز ميدهيم. خمير تارت را به مدت نيم ساعت درون يخچال قرار ميدهيم. براي تهيهي سس_ارده ، تخممرغها، زرده ي تخممرغ و شکر را در ظرفي ريخته و خوب هم ميزنيم سپس خامه و ارده را اضافه کرده و خوب مخلوط ميکنيم تا کرم خامه_اي يکدستي حاصل شود. خمير تارت را از يخچال خارج کرده و روي ميز به وسيلهي وردنه به ضخامت حدود نيم سانتيمتر(4 يا 5 ميليمتر) باز ميکنيم. خمير را به آرامي در قالب تارت قرار ميدهيم طوريکه لبههاي خمير، ديوارهي قالب را بپوشاند. با چنگال روي خمير تارت سوراخهايي ايجاد کرده و يک ورق کاغذ روغني روي خمير قرار ميدهيم و با مقداري نخود يا لوبياي خشک روي تارت را کاملا ميپوشانيم و با اين کار اجازه نميدهيم تا بيسکويت تارت درون فر پُف کند. قالب را به مدت حدود 15 تا 20 دقيقه درون فري که از قبل با دماي 180 درجهي سانتيگراد روشن کردهايم، قرار ميدهيم سپس قالب را از فر خارج کرده و کاغذ روغني و نخودها را از روي تارت برميداريم و دوباره قالب را به مدت 5 دقيقه درون فر قرار ميدهيم سپس قالب را از فر خارج کرده و سس_خامه اي را روي تارت ريخته و مغز گردو ها را روي تارت ميچينيم و قالب را دوباره به مدت 15 تا 20 دقيقه درون فر 170 درجهي سانتيگراد قرار ميدهيم. بعد از اين که تارت گردويي خنک شد، آن را از قالب خارج کرده، برش ميزنيم و #سرو ميکنيم.
بازار