همشهري آنلاين/ احتمالاً قدمت غذايي که در بين دو تکه نان قرار گرفته يا در نان پيچيده شود، آنقدر قديمي است که نتوان گفت انسانها از چه دورهاي چنين غذايي را ميخوردهاند، اما ميدانيم که از قرن هجدهم ميلادي، بهخاطر «جان مونتاگو»، اِرل چهارم ساندويچ (شهري در جنوب شرقي انگليس)، تقريباً در تمام جهان اين غذا را به اين نام ميشناسيم.
گفته ميشود براي او هنگام بازيکردن، برشهاي نان و گوشت آورده ميشده تا ضمن بازي بتواند غذا هم بخورد و به اين ترتيب اين نوع غذا ساندويچ نام گرفته است.
حتماً شما هم انواع و اقسام ساندويچ را درست ميکنيد و نيازي نيست دستور پخت داشته باشيد، اما ساندويچ دو طبقهي امروز ما، چيز ديگري است! از ما گفتن!
۱. براي شروع سه عدد نان تُست را در توستر، برشته کنيد. ما در اينجا از تست سفيد استفاده کردهايم، اما اگر دوست داريد ميتوانيد از تست سبوسدار، تست جو يا انواع ديگر اين نان استفاده کنيد.
۲. وقتي نانهاي برشتهشده کمي خنک شدند، روي يکطرف آنها کمي کره بماليد تا سطح نان چرب و خوشمزه شود.

۳. ما براي ساندويچ دو طبقهي امروزمان از چند تکه فيلهي مرغ و بيکن گوساله استفاده کردهايم. سطح فيلهي مرغ را به کمي پودر سير و نمک آغشته کنيد و در کمي روغن تفت دهيد تا طلايي شوند. بعد هم بيکن را کمي تفت دهيد تا از خامي دربيايد و آماده شود.
۴. بنا به سليقهي خودتان چند برگ کاهوي سبز يا چند برگ اسفناج تازه را همراه با يک گوجهفرنگي متوسط بشوييد.

۵. روي دو تکه از نانهاي تست، به ترتيب و لايهلايه بيکن، کاهو، مرغ و گوجهفرنگي را بچينيد. بعد آنها را روي هم بگذاريد و نان سوم را رويشان قرار دهيد.
۶. با يک چاقوي نانبُري، نانهاي تست را از قطر برش دهيد تا دو تکه ساندويچ مثلثي داشته باشيد. اينطوري خوردن ساندويچ راحتتر است. براي ثابتنگهداشتن مواد ساندويچ تا زمان سرو، ميتوانيد از خلالدندان استفاده کنيد.
فوت آخر!

اگر دوست داريد ساندويچتان گرم باشد، ميتوانيد نانها را در آخرين مرحله و وقتي همهي موادتان آماده است تُست کنيد.
بازار