ايران کوک/ چي لازم دارم: سينه مرغ 2 عدد . پاستاي مدادي 1 بسته . پنير چدار 4 ورقه . سير 2 حبه رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري . روغن زيتون ، جعفري ، ريحان مقدار لازم چطور بپزم: پنه ( پاستاي مدادي ) را با توجه به دستور روي بسته بندي بپزيد و ابکشي کنيد ؛ سينه هاي مرغ را بکوبيد و روي ان نمک و فلفل بپاشيد ، داخل ماهيتابه مقدار کمي روغن بريزيد و مرغ را تفت دهيد تا بپزد و رنگش تغيير کند سپس با چاقو به صورت باريک برش بزنيد ( ميتوانيد مرغ را کباب کنيد يا داخل فر بپزيد ). داخل قابلمه مقداري روغن بريزيد ، سيرهاي خرد شده را داخل روغن بريزيد و کمي تفت دهيد سپس رب گوجه فرنگي و نصف ليوان آب را اضافه و مخلوط کنيد ، حرارت را زياد کنيد تا سس به جوش بيايد. پس از به جوش امدن سس حرارت را کم کنيد و پنير چدار ، جعفري و ريحان خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنيد و هم بزنيد تا سس غليظ شود ، پاستاي آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنيد سپس در ظرف بکشيد و روي آن را با روغن زيتون و تکه هاي مرغ تزيين و سرو کنيد.

#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد