ستاره/ پنير پيتزا نوعي پنير فراوري شده پاستوريزه است که اغلب به اشکال رنده شده يا ورقهاي بر روي غذا قرار داده ميشود و با ذوب شدن حالت کشساني به خود ميگيرد. در واقع چرب بودن اين پنير و عطر و طعم دلپذير آن پس از حرارت ديدن، باعث شده که در غذاهاي زيادي مورد استفاده قرار گيرد. اگر شما هم عاشق طعم پنير پيتزاييد و ميپرسيد با پنير پيتزا چي درست کنم که هم متنوع باشه هم آسون؛ اين مطلب را از دست ندهيد. در اين مقاله قصد داريم انواع غذا با پنير پيتزا را مرور کنيم.
پيتزا غذاي کامل و خوشمزه اي است که شما مي توانيد آن را در منزل با استفاده از فر و بدون فر تهيه کنيد. اگر شما ترجيح مي دهيد که پيتزا را در منزل تهيه کنيد تا پايان اين مطلب همراه ما باشيد تا شما را با طرز تهيه پيتزا مرغ و قارچ خانگي آشنا سازيم.
دستور پخت براي تهيه يک پيتزاي بزرگ يا دو پيتزاي متوسط است.
مواد لازم براي تهيه پيتزا مرغ و قارچ
مرغ نصف يک طرف سينه
قارچ متوسط شش عدد
پياز متوسط دو عدد
فلفل دلمه سبز و رنگي 100 گرم
پنير پيتزا 200 گرم
سس گوجه فرنگي در صورت تمايل يک قاشق غذلخوري
آويشن يک قاشق مرباخوري
ادويه ايتاليايي يک قاشق مرباخوري
نمک، زردچوبه، دارچين، فلفل، زنجبيل به ميزان کافي
ذرت، گوجه فرنگي، هويج، فلفل دلمه اي رنگي به ميزان دلخواه
روش پخت پيتزا مرغ و قارچ
مرحله اول: اولين قدم براي تهيه پيتزا مرغ و قارچ تهيه خمير پيتزاست. براي اين منظور دو راه پيش رو داريم؛ اول اينکه خمير پيتزا را بصورت آماده از سوپرمارکت تهيه کنيم، روش دوم که براي بهتر شدن پيتزا، پيشنهاد مي شود تهيه خمير پيتزا در منزل است.
مرحله دوم: پس از آماده سازي خمير، بايد مرغ را آماده کنيم براي اين منظور مرغ را به همراه پياز و کمي زردچوبه مي پزيم. براي رفع بوي مرغ از فلفل دلمه اي و هويج استفاده مي کنيم. سپس براي طعم دهي به گوشت مرغ ادويه ها را که شامل زردچوبه، دارچين، فلفل، و زنجبيل هستند به آن اضافه مي کنيم. زنجبيل بوي مطبوعي به مرغ مي دهد و داراي خاصيت گرم است، بنابراين در تعديل سردي مرغ و خوش طعم کردن آن بسيار موثر است. مقداري که مرغ نيم پز شد نمک را هم اضافه مي کنيم. بعد از اينکه مرغ پخت و کمي خنک شد، مرغ ها را ريش ريش مي کنيم. سعي کنيد مرغ ها را خيلي ريز ريش نکنيد تا نقش زيباتري روي پيتزا داشته باشيد.
مرحله سوم: حالا براي تهيه پياز داغ، پياز باقيمانده را بصورت ريز خرد مي کنيم و در مقداري کمي روغن تفت مي دهيم. بعد از اينکه پياز کمي تفت خورد، فلفل هاي دلمه اي را نگيني خرد مي کنيم و دو سوم آن را به پياز داغ اضافه مي کنيم. بعد از اينکه فلفل دلمه اي با پياز کمي تفت خورد، مرغ هايي که قبلا ريش ريش کرده بوديم اضافه مي کنيم. توجه داشته باشيد که زماني که مرغ را اضافه کرديد ديگر نياز نيست روغن به تابه اضافه کنيد.
مرحله چهارم: در اين مرحله 5 تا از قارچ ها را بصورت ورقه اي خرد مي کنيم و در قابلمه آب جوش قرار مي دهيم، مقداري نمک و آبليمو به آن اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم يک دقيقه در آب بجوشد، سپس آن را آبکش مي کنيم. پس از اينکه آب قارچ گرفته شد آن را با مرغ، پياز و فلفل دلمه اي مخلوط کرده و کمي تفت مي دهيم.
مرحله پنجم: در اين مرحله ادويه ايتاليايي و پودر آويشن را به تابه اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم تا مواد خوب مخلوط شوند. بعد از اينکه ادويه را اضافه کرديم حدود 5 دقيقه بعد زير تابه را خاموش مي کنيم.
مرحله ششم: اگر خمير پيتزا را خودتان تهيه کرديد توجه داشته باشيد هنگام تهيه پيتزا به هيچ وجه قطر خمير بيشتر از 50 ميليمتر يا نيم سانتي متر نباشد. خمير را در ظرف فر پهن کنيد، در صورت تمايل مقداري سس روي خمير بزنيد، سپس مقداري پنير روي خمير بريزيد تا مواد به خمير بچسبند. توجه داشته باشيد هر چه پنير بيشتري در کف پيتزا بريزيد چسبندگي و کش پيتزا در زمان مصرف بيشتر مي شود.
مرحله هفتم: بعد از پنير پيتزا، موادي که در تابه تفت داديم را روي خمير مي ريزيم و مجددا روي مواد را با پنير مي پوشانيم. براي زيباتر شدن پيتزا مرغ و قارچ، قارچ و فلفل دلمه اي باقيمانده را روي پينر مي چينيم.
مي توانيد به جز قارچ از ذرت، و گوجه فرنگي هم استفاده کنيد تا زمان آب شدن پنير روي پيتزا، مواد داخل پنير فرو بروند و شکل زيبايي را روي کار ايجاد کنند.
مرحله هشتم: فر را در دماي 200 درجه تنظيم مي کنيم و پيتزا را داخل فر قرار مي دهيم، نيم ساعت زمان مي برد تا پيتزا مرغ و قارچ آماده سرو شود. در آخر قبل از خارج کردن پيتزا حتما يکبار به پشت خمير نگاه کنيد و در صورتي که پخته شده بود و طلايي بود، پيتزا را از فر خارج کنيد. زمان سرو هم با سس کچاب و پودر آويشن مي توانيد طعم بهتري به پيتزا مرغ و قارچ بدهيد.
فوت و فن هايي براي عالي شدن پيتزا مرغ و قارچ
اولين نکته که معمولا از سر بي حوصلگي يا ناآگاهي به آن توجه نمي شود خمير پيتزاست. براي درست کردن پيتزاهاي خانگي معمولا از خميرهاي دايره¬اي و نيمه آماده بيرون استفاده مي کنند که صد در صد کيفيت پيتزا را پايين مي آورد. از پودر خمير پيتزاي آماده استفاده کنيد و در خانه خمير را تهيه کنيد.
دومين نکته خيلي مهم در تهيه پيتزا مرغ و قارچ سس خمير است. وقتي خمير را آماده کرديد يک لايه متوسط از آن را در قالب پيتزا يا سيني فري که از قبل با روغن چرب شده، پهن کنيد و بعد با چنگال روي تمام سطح خمير ضربه بزنيد تا سوراخ شود. بعد آن را براي ۵ الي ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا نيم پز شود. سپس آن را از فر خارج کنيد و سطح خمير نيم پز را خوب سس بزنيد و پخش کنيد.
سومين نکته مهم اين است که ترجيحا از مواد آبدار مثل گوجه خام يا قارچ خام در پيتزا استفاده نکنيد يا اينکه اگر استفاده ميکنيد حتما بايد روي سطح پيتزا قرار دهيد تا آب آن تبخير شود و به خورد پيتزا نرود چون باعث نرم و شل شدن آن مي شود.
چهارمين نکته که به خوشمزه شدن پيتزا مرغ و قارچ کمک مي کند پنير گوداست. پنير گودا يا پنير تست را به صورت ورقه اي مي توانيد از سوپرمارکت ها تهيه کنيد. اين پنير مثل پنير پيتزا کش نمي آيد اما طعم خيلي خوبي دارد. در انتخاب پنير پيتزا هم دقت کنيد بهترين مارک آن را بگيريد. ترکيب اين دو پنير در پيتزا عالي مي شود.
پنجمين نکته که آخرين و مهمترين نکته است ادويه هاي پيتزاست. پيتزا هم مثل انواع غذاهاي ديگر ادويه مخصوص به خود را دارد که اگر استفاده نکنيد تقريبا تمام طعم اصلي را از دست خواهيد داد. ادويه ايتاليايي طعم فوق العاده اي به پيتزا مي دهد. آخرکار قبل از گذاشتن پيتزا در فر حتما کمي پودر آويشن و فلفل قرمز يا سياه و فلفل سفيد روي آن بپاشيد. فلفل سفيد تندي ندارد و طعم خوبي به غذا ميدهد.
بازار