نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ با طعم متفاوتِ ته‌ چين اسفناج آشنا شويد

منبع
هنر آشپزي
بروزرسانی
غذاي اصلي/ با طعم متفاوتِ ته‌ چين اسفناج آشنا شويد
هنر آشپزي/ ته چين هاي متفاوت غير از مرغ تازگي ها خيلي باب شده است. يکي ديگر از انواع ته چين، ته چين اسفناج است. اين ته چين به خاطر داشتن اسفناج طعم متفاوتي با ديگر ته چين ها دارد. براي 4 نفر چي لازم داريم؟ 2 پيمانه برنج 3 عدد زرده تخم‌مرغ 4 ق س ماست 250گرم گوشت چرخ‌کرده 2 عدد پياز بزرگ 500 گرم اسفناج 25گرم کره روغن مايع به مقدار لازم نمک و فلفل به ميزان لازم پودر زعفران، يک ق چ سرپر چطوري بپزيم؟ 1. برنج را بشوييد و سپس خيس کنيد. اسفناج را پاک کرده و درشت خرد کنيد. يک عدد پياز را پوست گرفته و خلالي خرد کنيد . حالا پيازهاي خلال شده را داخل يک تابه مناسب به همراه مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود، سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و کمي نمک روي آن بپاشيد و به همراه پياز تفت دهيد.پودر زعفران را در 3 قاشق سوپخوري آب جوش حل کنيد و بگذاريد کمي دم بکشد. 2. يک عدد پياز ديگر را رنده کنيد و به گوشت چرخ کرده اضافه کنيد و خوب ورز دهيد. حالا نمک و فلفل و يک قاشق سوپ‌خوري محلول زعفران هم به آنها اضافه کرده و سپس مخلوط را با مقداري روغن در يک تابه تفت دهيد. پس از آنکه گوشت سرخ شد و آب آن نيز تبخير شد، حرارت را خاموش کنيد.برنج را در يک قابلمه حاوي آب جوش ريخته و پس از نيم‌پز شدن، داخل سبد آبکشي کنيد. 3. زرده‌هاي تخم‌مرغ را در کاسه اي بريزيد. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه کنيد و پس از افزودن دو قاشق باقيمانده محلول زعفران، مخلوط را با چنگال هم بزنيد. برنج آبکش‌شده را داخل کاسه بريزيد و همه مواد را با هم مخلوط کنيد تا برنج کاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخم‌مرغ آغشته شود. 4. در يک تابه گود و نچسب، مقداري روغن ريخته و نيمي از برنج را داخل آن بريزيد. سپس مخلوط اسفناج و پياز داغ را روي برنج ريخته و سطح آن را صاف کنيد تا به طور يکنواخت روي برنج پخش شود. گوشت چرخ کرده، لايه بعدي اين ته‌چين است؛ بنابراين سطح اسفناج را با گوشت به طور کامل بپوشانيد. در مرحله آخر، باقيمانده برنج را روي گوشت بريزيد و سطح آن را صاف کنيد. تابه را روي شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهيد. پس از اينکه بخار از تابه بيرون آمد،حرارت را کم کرده و کره را با کمي روغن روي برنج بريزيد و آن را دم کنيد. بعد از آنکه ته چين آماده شد، يک سيني يا ديس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانيد. 5. مي توانيد ته‌چين را، داخل فر هم درست کنيد. بنابراين به جاي تابه از ظرف پيرکس گرد استفاده کرده و پس از چرب کردن ظرف مطابق روش فوق مواد را به صورت لايه لايه بريزيد،سپس ظرف را روي طبقه وسط فر که از پيش گرم شده است ، قرار دهيد. مدت زمان لازم براي پخت ته‌چين در فر، يک ساعت و نيم است.