دونفره/ دمنوشها يه دنياي جديد تو نوشيدنيهاي گرم هستن و تنوع مزه شون خيلي خيلي زياده و ميتونيم انواع مختلف دمنوش رو به راحتي خودمون تهيه کنيم و از مزه و خواصشون استفاده کنيم. در اين مطلب طرز تهيه دمنوش عناب و زرشک رو براتون ميذارم که سرشار از آنتي اکسيدان و ويتامين ث هستش و براي نوشيدن در افطار هم خيلي مناسبه، چون هضم کننده غذا و کاهش دهنده فشار خونه و خلاصه براي بعد افطار که کلي مواد قندي و به نسبت پرحجم و سنگين بهمون رسيده خيلي مناسبه.
مواد لازم براي تهيه دمنوش عناب
آب: ۲ فنجان
عناب: ۱۶ عدد
زرشک: ۲ قاشق غذاخوري سرخالي
دمنوش عناب و زرشک
مراحل تهيه دمنوش زرشک و عناب
۱. اين دمنوش به خاطر داشتن مخلوطي از مزهي ترش زرشک و شيرين عناب خيلي ملس و خوشمزه است و درست کردنش هم خيلي راحته فقط کافيه ابتدا عناب هارو برش بديم تا راحتتر مزه شون رو آزاد کنن.
۲. حالا براي ۱۰ دقيقه داخل آب سرد بذارينشون تا خيس بخورن و به دمنوش بهتر مزه بدن.
۳. حالا عنابهاي خيس خورده و زرشک رو داخل قوري بريزين.
۴. آب جوش رو به عناب و زرشک اضافه کنين فقط بهتره آب در حال قل خوردن نباشه دماي ۸۰ تا ۹۰ درجه مناسب تره.
۵. حالا قوري رو روي وارمر بذارين تا فقط گرم بمونه، ولي نجوشه. بعد حدود يک ربع عناب و زرشک مزه و رنگشون رو به آب داغ ميدن و دمنوش حاضره.
۶. حالا کافيه تا فقط دمنوش رو داخل فنجون يا استکان بريزين و نوش جون کنين.
بازار