نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه چاي دورنگ مجلسي

منبع
مجله دلگرم
بروزرسانی
طرز تهيه چاي دورنگ مجلسي
مجله دلگرم/ چاي دو رنگ مجلسي بهترين شيوه سرو چاي توي مجالس به حساب مياد تا هنر و سليقتون رو به مهمون نشون بدين. چاي دو رنگ تاريخچش برميگرده به رسوم مراسم خاستگاري و مجالس مهم ولي به مرور زمان کم رنگ شد و فقط در بعضي از خانواده هاي اصيل اين کار انجام ميشه. استکان هاي مورد استفاده اين کار را در آورده و شروع به کار ميکنيم مواد لازم براي تهيه چاي دو رنگ قند: 6- 4 حبه آب جوش: نصف استکان چاي دو رنگ مجلسي چگونه چاي دو رنگ درست کنيم ؟ ابتدا درون استکان را تا نيمه آب جوش بريزيد و چند حبه قند درون آن بريزيد. سپس با قاشق چاي‌خوري هم بزنيد تا قند حل شود، غلظت قند بايد زياد باشد و به حد اشباع برسد يعني وقتي که قند مي‌ريزيد ديگر حل نشود و شيره مانند شود. براي اين منظور تعداد 4 تا 6 حبه قند کافيست . درون ظرف ديگري چاي خالص بريزيد و با استفاده از يک قاشق کوچک به آرامي و کم‌کم روي شيره چاي که تهيه کرده‌ايد بريزيد در اين مرحله خواهيد ديد که آب در پايين و چاي در بالا قرار مي‌گيرد . به همين سادگي نکته: مواد بالا براي تهيه يک استکان کمرباريک ميباشد براي تهيه اين چاي در تعداد بالا بهتره که در قابلمه اي آب و قند درست کنيد و با ملاقه داخل استکان هاي کمرباريکتون بريزيد و بعد چايي رو آرام بهش اضافه کنيد اين کار باعث ميشه چايي هاتون زياد سرد نشه و سرعت کارتون هم بالا بره. فقط چون اين چاي، هم شيرين و هم خيلي داغ نيست قبل از اينکه براي مهموناتون سرو کنيد مطمئن بشيد که مهمونها همه چاي شيرين و ولرم رو دوست دارند.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره