ايرنا/ کونفه، کونوفه، کنافه يا هر تلفظ ديگري، يک دسر جذاب خاورميانهاي است که بيشتر در ترکيه اسمش را شنيدهايم. دسري که با روشهاي مختلفي درست ميشود و يکي از آنها پنيري است. ما در اين مطلب طرز تهيه اين دسر جذاب را به شما آموزش ميدهيم تا از خوردن آن لذت ببريد.
چي لازم دارم:
کره: ۳۰۰ گرم
پسته خرد شده: ۶ ق غذا خوري
گردوي خردشده: ۴ ق غ
پنير لبنه: ۲۰۰ گرم
پودر نارگيل: ۴ ق غ
رشته کادايف: ۲ بسته
مواد لازم براي شربت:
آب: ۲ ليوان
شکر: ۲ ليوان
گلاب: ۵ ق غ
چه جورس درست ميشه:
آب و شکر را در قابلمه ميريزيم؛ به جوش که آمد گلاب را اضافه کرده و ميگذاريم نيم ساعت با حرارت ملايم بجوشد و کمي غليظ شود. شربت آماده است؛ آن را کنار ميگذاريم تا سرد شود.
۱. رشته کادايف را به تکههاي کوچک برش دهيد و کره آب شده را به آن اضافه کنيد. فقط يک قاشق از کره را براي چرب کردن ظرف نگه داريد. رشتهها را خوب به کره آغشته کنيد و سپس يک ظرف نچسب را انتخاب کنيد و کف آن را خوب چرب کنيد.
۲. رشتهها را نصف کنيد و نصف آن را کف ظرف بچينيد؛ به طوري که فضاي خالي بين آنها نباشد و کاملا پر شود
۳. حالا پنير را به صورت يکنواخت روي رشتهها پخش کنيد تا کامل روي آنها را بپوشاند.
۴. سپس پودر پسته، گردو و نارگيل را روي آن بريزيد و در مرحله آخر بقيه رشتهها را روي ظرف بچينيد.
۵. فر را با دماي ۱۸۰ درجه روشن کنيد و به مدت نيم ساعت دسر را داخل فر قرار دهيد. در انتها هم براي چند دقيقه گريل را روشن کنيد تا سطح دسر طلايي شود.
۶. دسر را که از فر خارجي کرديد، شربت را روي آن بريزيد و با کمي پودر پسته آن را تزيين و به صورت داغ سرو کنيد.
فوت و فنها:
ميتوانيد به جاي پنير لبنه از پنير موزارلا استفاده کنيد.
وقتي رشتهها را در مرحله آخر روي دسر قرار داديد، محکم فشار دهيد تا خوب به هم بچسبد.
بازار