نماد آخرین خبر

فوت و فن تهيه لواشک گوجه سبز ترش و جذاب

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فوت و فن تهيه لواشک گوجه سبز ترش و جذاب
ايرنا/ لواشک‌خورها مي‌دانند که براي درست کردن لواشک هرچه ميوه ترش‌تر باشد قطعا لواشک جذاب‌تر و خوشمزه‌تري درست مي‌شود. گوجه‌سبز هم يکي از ميوه‌هاي تابستاني است که لواشک فوق‌العاده‌اي دارد. پس دست به کار شويد و در کم‌ترين زمان ممکن آن را درست کنيد. مواد لازم: گوجه سبز يا آلوچه: ۲ کيلوگرم آب: به ميزان لازم نمک: به ميزان لازم طرز تهيه و دستور پخت: ۱. براي تهيه لواشک گوجه سبز ابتدا بايد گوجه‌ سبزها را شسته و داخل يک قابلمه بزرگ بريزيد. ۲. مقداري آب روي ميوه‌ها بريزيد. آب بايد به قدري باشد که کامل روي گوجه سبزها را بپوشاند. ۳. به مقدار کم نمک و در صورت تمايل کمي شکر به گوجه‌ها اضافه کنيد و قابلمه را روي حرارت قرار دهيد. در ظرف را کامل نبنديد زيرا سر مي‌رود. ۴. آن‌ها را با يک کف‌گير هم بزنيد تا هم ته نگيرد و هم بهتر له شود. ۵. وقتي گوجه‌ سبزها پخته شدند و مايع به غلظت رسيد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهيد کمي خنک شوند سپس از صافي عبور دهيد. ۶. در اين مرحله، هسته گوجه‌سبزها جدا مي‌شود و فقط عصاره ميوه از صافي مي‌گذرد. ۷. اين کار را تا زماني‌که تفاله خيلي کمي باقي بماند، ادامه دهيد. ۸. مايع به‌دست‌آمده پس از هم‌زدن، بايد به اندازه ماست زده‌شده غليظ باشد. ۹. داخل يک سيني و يا سفره را با روغن مايع به خوبي چرب کنيد، البته نبايد اين روغن زياد باشد، فقط به اندازه‌اي که خاصيت جداسازي داشته باشد. ۱۰. مايع لواشک را بهم بزنيد تا يکدست شود و بعد داخل سيني بريزيد طوري‌که ضخامت آن کمتر از هشت ميليمتر شود. (اگر لواشک بيش‌ازحد ضخيم شده و يا يکدست نشده باشد، کپک مي‌زند.) ۱۱. سيني‌ها را در جايي‌که در معرض آفتاب باشد و به دور از رطوبت قرار دهيد تا لواشک گوجه سبز خشک شود. ۱۲. بعد از حدود ۲ تا ۳ روز لواشک گوجه سبز شما آماده مصرف است. مي‌توانيد لواشک‌ها را لايه‌به‌لايه داخل نايلون قرار داده و در يخچال نگه‌داري کنيد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره