نماد آخرین خبر

آموزش تهيه بادمجان شکم‌ پر گيلان

منبع
کوکپد
بروزرسانی
آموزش تهيه بادمجان شکم‌ پر گيلان
کوکپد/ مواد لازم براي 4 الي 5 نفر بادمجان 4 يا 5 عدد گردو 1 پيمانه يا کمتر 2 عدد گوجه 2 حبه سير 1 عدد پياز 1 ق غ رب آلوچه 1 ق غ چوقاق و جعفري از هر کدام نمک. فلفل. زردچوبه مقدار لازم مراحل ابتدا دم بادمجان چيده. سرش را نگه ميداريم و بادمجان را پوست کنده. از بالا يک بنده انگشت فاصله از پايين يک بنده انگشت فاصله مابين اين دو را عمودي قاچ ميزنيم از چهارطرف. يا کامل تا آخر ببريد.و در آب نمک چند دقيقه ميگذاريم حدود يک ربع تا نيم ساعت. پياز، سير، گوجه را رنده ريز کرده سپس گردو، سبزي، رب آلوچه ترش، نمک فلفل زردچوبه را اضافه کرده و خوب مخلوط ميکنيم. بادمجان‌ها را آبکشي کرده و ميگذاريم آبش بره سپس در تابه گذاشته و سرخ ميکنيم. خيلي زياد در حد سرخ و طلايي شدن روش کافيه چون دوباره ميپزيم و سرخ ميکنيم. سپس از موادي که آماده کرديم دو قاشق يا بيشتر تا جايي که مواد جا بشه ميريزيم. و درب تابه‌رو ميگذاريم روي شعله پخش کن حرارت ملايم حدود نيم ساعت تا بپزه سپس درب تابه را باز کرده و سرخ‌شون ميکنيم خيلي با احتياط جا به‌جا کنيد که خراب نشن. بجاي چوقاق ميتونيد از سبزي‌هاي معطر نعنا و جعفري و... استفاده کنيد. همين مواد گردويي‌رو ميتونيد با گوجه هم درست کرد. سر بادمجوناي من خوب نبودن بريدم. و لينکه زيادي گذاشتم پخت و بادمجونام باريک بود خيلي له شد خوشگل نشدن😅
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره