کوکپد/ مارمالاد توت فرنگي ميتونيد براي ازصبحانه،فيلينگ کيک و سرو وافل و پنکيک استفاده کنيده.
مواد لازم
500 گرم توت فرنگي
400 گرم شکر
3 ورق ژلاتين
مراحل
توت فرنگي را با غذا ساز پوره ميکنيم.
ان را روي حرارت متوسط گاز قرار ميدهيم.
شکر را اضافه ميکنيم.
ميگذاريم تا ۳۰ دقيقه بجوشد.
ژلاتين را در يک ليوان اب جوش حل ميکنيم.
زير گاز را خاموش ميکنيم و ژلاتين را اضافه ميکنيم.
هم ميزنيم و ميگذاريم تا نيم ساعت خنک شود.سپس آن را در ظرف هاي درب دار شيشه اي در يخچال نگه ميداريم.
بازار