نماد آخرین خبر

تبوله با پنير کبابي ؛ يک پيشنهاد متفاوت

منبع
بروزرسانی
تبوله با پنير کبابي ؛ يک پيشنهاد متفاوت
کتاب کاله/ هميشه که نمي‌شود يک ليست غذاي تکراري داشته باشيد و هر روز هفته آن را براي اعضاي خانواده آماده کنيد. چون دير يا زود برنامه غذايي‌تان تکراري مي‌شود و ديگر آن جذابيت لازم را برايتان نخواهند داشت. پيشنهاد مي‌کنيم طرز تهيه تبوله را ياد بگيريد و اين بار اين غذاي اصيل لبناني را براي ناهار يا شامتان آماده کنيد. تبوله يک غذاي کم‌کالري و سالم است. بنابراين حتي اگر در رژيم لاغري هستيد هم مي‌توانيد تبوله با پنير کبابي را درست کرده و نوش جان کنيد. با ما همراه باشيد و راه و روش درست کردن اين خوراکي خوشمزه را ياد بگيريد. مواد لازم براي تهيه تبوله با پنير کبابي بلغور گندم 175 گرم
گوجه‌فرنگي (خردشده) يک عدد
مغز بادام (خردشده) 50 گرم
جعفري (خردشده) 80 گرم
عصاره سبزيجات يک عدد
سير (خردشده) يک حبه
روغن زيتون يک قاشق غذاخوري
آبليمو به مقدار لازم
فلفل سياه به مقدار لازم
روغن يک قاشق غذاخوري
هالومي يا پنير کبابي 200 گرم
ليمو ترش تازه دو عدد طرز تهيه تبوله با پنير کبابي مرحله اول براي تهيه تبوله، يک ظرف متوسط مقاوم در برابر حرارت برداريد. بلغور گندم، عصاره سبزيجات و سير خردشده را درون ظرف بريزيد. سپس روي مواد آب جوش ريخته و درب ظرف را بسته و آن را براي 30 دقيقه کنار بگذاريد. مرحله دوم در اين مرحله بلغور را درون آبکش بريزيد تا آب آن گرفته شود. سپس مغز بادام، گوجه‌فرنگي، جعفري، روغن زيتون، آبليمو و کمي فلفل به آن اضافه کنيد. مرحله سوم حالا نوبت طعم‌دار کردن و پختن پنير کبابي است. يک تابه روي حرارت قرار دهيد و روغن را درون آن بريزيد. سپس پنير کبابي خردشده را درون روغن قرار دهيد و هر دو طرف پنير را به مدت يک دقيقه سرخ کنيد. پنير کبابي را روي تبوله بگذاريد و به همراه ليمو ترش سرو کنيد. چند نکته مي‌توانيد تبوله را به‌جاي پنير کبابي با پنير صبحانه سرو کنيد تا رژيمي‌تر باشد. تبوله را مي‌توانيد به همراه سبزيجات دلخواهتان هم سرو کنيد. به‌جاي جعفري مي‌توانيد از گشنيز خردشده يا پيازچه خر هميشه که نمي‌شود يک ليست غذاي تکراري داشته باشيد و هر روز هفته آن را براي اعضاي خانواده آماده کنيد. چون دير يا زود برنامه غذايي‌تان تکراري مي‌شود و ديگر آن جذابيت لازم را برايتان نخواهند داشت. پيشنهاد مي‌کنيم طرز تهيه تبوله را ياد بگيريد و اين بار اين غذاي اصيل لبناني را براي ناهار يا شامتان آماده کنيد. تبوله يک غذاي کم‌کالري و سالم است. بنابراين حتي اگر در رژيم لاغري هستيد هم مي‌توانيد تبوله با پنير کبابي را درست کرده و نوش جان کنيد. با ما همراه باشيد و راه و روش درست کردن اين خوراکي خوشمزه را ياد بگيريد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره