نماد آخرین خبر

ميز اردور/ ترشي ليمو براي تقويت سيستم ايمني

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
ميز اردور/ ترشي ليمو براي تقويت سيستم ايمني
ايران کوک/ چي لازم دارم: ليمو ترش 1 کيلوگرم نمک 1 قاشق چايخوري فلفل به ميزان دلخواه آب ليمو به اندازه‌‌اي که شيشه پر شود چه جوري درست ميشه: خوردن ترشي با خيلي از غذاها مي چسبه. مخصوصا اگه غذاهاي سنتي باشه. ما ايراني ها معمولا تو سفره هامون به جز ماست و سالاد از انواع ترشي استفاده مي کنيم. خيلي از خانم هاي خانه دار علاقه زيادي به درست کردن ترشي دارن و سعي مي کنن براي اين کار جديدترين و خاص ترين ترشي ها رو انتخاب کنن. از ترشي هاي شناخته شده مثل ترشي هفت بيجار و ترشي ليته گرفته تا ترشي هاي خاص مثل ترشي لوبيا سبز همه نظر خانم ها رو جلب کرده و اون ها که اهل ترشي درست کردن باشن، هر سال حداقل يکي از اين ترشي ها رو انتخاب مي کنن و درست مي کنن. انواع ترشي بسته به اين که با چي درست شده باشن، طعم هاي متفاوت دارن و ميزان ترش بودن اون ها متفاوته. مثلا سير ترشي طعم ترشي کمتري نسبت به ترشي غوره داره. از اون جايي که طرفدارهاي ترشي هاي خيلي ترش بيشتره، امروز قصد داريم ترش ترين ترشي ها رو بهتون آموزش بديم. مگه ترش تر از ليمو ترش هم داريم! تا حالا فکر کرده ايد که ميشه با ليمو ترش هم ترشي درست کرد؟ بله ميشه! شما مي تونيد هم با ليمو ترش سنگي و هم با ليمو ترش هاي ديگه ترشي ليمو ترش درست کنيد. البته طرز تهيه ترشي ليمو ترش کمي با هم متفاوته. مثلا بعضي ها اين ترشي رو به همراه کرفس خرد شده درست مي کنن. حتي شکل ترشي هاي ليمو ترش هم با هم متفاوته. بعضي ها ليمو ترش ها رو حلقه حلقه مي کنند و بعضي ها چهار قاچ. اگر سايز ليمو ترش خيلي کوچيک باشه حتي اون رو درسته هم مي اندازن! ما از بين انواع ترشي ليمو ترش آسان ترين و متداول ترين دستور را انتخاب کرديم تا به شما نشان دهيم. اگر شما هم اهل درست کردن و خوردن ترشي هاي بي نهايت ترش هستيد طرز تهيه ترشي ليمو ترش رو از دست نديد: ۱- ليمو ترش ها را بشوييد و اجازه دهيد کاملا خشک شوند. ۲- ليمو ترش ها را به شکل دلخواه (مثلا حلقه حلقه) برش دهيد و حتما تمام هسته هاي آن را جدا کنيد تا ترشي تلخ نشود. ۳- يک کاسه ي بزرگ را از نمک و فلفل قرمز پر کنيد. حلقه ها يا تکه هاي ليمو ترش را داخل مخلوط نمک و فلفل بزنيد و به آن ها آغشته کنيد. ۴- ليمو ترش ها را لايه لايه روي هم داخل شيشه بچينيد و آن را پر کنيد. ۵- آب ليمو ترش تازه را بگيريد و روي ليموها بريزيد و داخل شيشه را پر کنيد. به طوري که کاملا روي ليموها را بپوشاند. ۶- در شيشه ترشي ليمو ترش را محکم ببنديد و آن را جلوي آفتاب نگهداري کنيد. و بعد از چند هفته به همراه غذاي دلخواهتان نوش جان کنيد. نکات کليدي طرز تهيه ترشي ليمو ترش – شما مي توانيد ليمو ترش ها را به صورت چهار قاچ، هشت قاچ، حلقه اي، اسلايس هاي نازک و يا حتي از ليمو ترش درسته استفاده کنيد. معمولا بسياري از افراد طرز تهيه ترشي ليمو ترش به صورت حلقه حلقه را ترجيح مي دهند. – مي توانيد در ترشي خود از کمي پودر گوجه فرنگي يا زردچوبه استفاده کنيد تا هم طعم آن خاص شود و هم رنگ ترشي کمي تغيير کند. – معمولا براي ترشي اين ترشي از خود آب ليمو ترش استفاده مي کنند و استفاده از سرکه به جاي آب ليمو ترش براي اين ترشي توصيه نمي شود. – ترشي ليمو ترش به آفتاب و گرماي زياد نياز دارد. آن را در آفتاب داغ قرار دهيد تا عمل بيايد. – به هيچ عنوان پوست ليمو ترش ها را نگيريد. فقط هسته هاي آن را درآوريد. – ترشي ليمو ترش نيازي به نگهداري در يخچال ندارد و مي توانيد آن را در محيط خانه نگهداري کنيد. – در بعضي دستورها به ليمو ترش ها آب ليمو يا سرکه اضافه نمي کنند. چون با قرار دادن شيشه ترشي ليمو مقابل آفتاب، خود ليموترش ها آب مي اندازند. – زمان آماده شدن ترشي ليمو ترش به نازکي ليمو ترش ها بستگي دارد. اگر پوست ليمو ترش ها نازک باشد، بعد از ۲ هفته ماندن مقابل آفتاب مي توانيد آن را مصرف کنيد. – قبل از تغيير رنگ ليمو ترش ها و جا افتادن ترشي، هرگز در شيشه ترشي را باز نکنيد چون ترشي کپک مي زند. بعد از باز کردن در ترشي نيز آن را حتما در يخچال نگهداري کنيد. – مي توانيد به دلخواه براي بهتر شدن طعم ترشي ليمو ترش يک قاشق غذاخوري روغن زيتون داخل شيشه بريزيد. – در بعضي دستورها از ليموعماني هم به جاي ليمو تازه استفاده شده است.