خراسان/ نوشيدني موهيتو
ليموي تازه - يک عدد
برگ تازه نعناع – کمي
شکر قهوه اي - دو قاشق غذا خوري
سودا (آب گازدار) – به ميزان لازم
1- ليمو را به شش قسمت تقسيم کنيد و چهار قسمت آن را کناربگذاريد و دو قسمت باقي مانده را ريزتر خرد کنيد و در يک ليوان بريزيد.
2- در ادامه شکر و برگ هاي نعنا ع را اضافه کنيد و با قاشق فشار دهيد. ليوان را پر از يخ و فضاي خالي ليوان را با سودا پر کنيد و خوب هم بزنيد. نوشيدني تابستاني آماده است.
شربت ريحان
شکر - يک و نيم فنجان
آب سرد – يک و نيم فنجان
برگ ريحان - 10 عدد
1- ابتدا شکر و آب را مخلوط مي کنيم و روي حرارت قرار ميدهيم. زماني که شکر کاملا حل شد، ظرف را از روي حرارت برمي داريم و برگ هاي ريحان را اضافه ميکنيم.
2- وقتي که مايع سرد شد ريحان ها را خارج و شربت را با آب، رقيق ميکنيم. ميتوانيد نوشيدني تابستاني خود را با يخ خنک تر و با برگ ريحان تازه تزيين کنيد.
کوکتل هويج، پرتقال و زنجبيل
هويج شيرين – 2تا3 عدد
سيب بزرگ – يک عدد
پرتقال – 2عدد
پودر زنجبيل – يک چهارم قاشق چايخوري
1- آب هر يک از ميوه ها را ميگيريم و با هم مخلوط ميکنيم.
2- در انتها پودر زنجبيل را اضافه ميکنيم.
مي توانيد به جاي پودر زنجبيل، زنجبيل تازه را رنده و به نوشيدني تابستاني اضافه کنيد.
بازار