نماد آخرین خبر

شيريني ها/ کيک کاکائويي بدون فر و هم زن برقي

منبع
نمناک
بروزرسانی
شيريني ها/ کيک کاکائويي بدون فر و هم زن برقي
نمناک/ کيک کاکائويي يکي از محبوب ترين و پر طرفدار ترين کيک هاي دنيا مي باشد و کيک کاکائويي بدون فر در جاي جاي دنيا با دستور تهيه هاي مختلفي تهيه مي شود ما در نمناک تلاش کرديم متداول ترين و بهترين دستور پخت کيک کاکائويي قابلمه اي را به شما آموزش دهيم. چي لازم دارم: شکر 200 گرم آرد 400 گرم شير 200 گرم روغن 100 گرم تخم مرغ 2 عدد بکينگ پودر 2 قاشق چايخوري وانيل 2 قاشق چايخوري پودر کاکائو به مقدار لازم چطور بپزم: مرحله اول ابتدا يک ظرف مناسب انتخاب کنيد و سپس شکر، آرد، بکينگ پودر، وانيل و پودر کاکائو را اضافه کنيد و با هم زن دستي هم بزنيد اگر تمايل داشتيد کيک شما رنگش سياه تر شود مي توانيد از کاکائو بيشتري بسته به سليقه خود استفاده کنيد. مرحله دوم وقتي کاکائو به خوبي مخلوط شد سپس شير، روغن مايع و تخم مرغ را اضافه کنيد و مواد را به خوبي هم بزنيد.زماني مواد کيک شما آماده مي شود که شما به بافت نه خيلي سفت و نه خيلي شل برسيد و وقتي ديديد مواد کيک شما آبکي شده مي توانيد با اضافه کردن آرد آن را به تعادل برسانيد و وقتي مواد شما سفت شد مي توانيد با اضافه کردن شير مواد را به تعادل برسانيد. مرحله سوم وقتي مواد کيک به غلظت مورد نياز رسيد حدود 5 دقيقه به آن استراحت بدهيد تا حباب هاي کوچکي روي کيک تشکيل شود و مواد کيک آماده شود سپس کف قالب را چرب کنيد(يا از کاغذ روغني استفاده کنيد) و بعد مواد کيک را درون قالب مورد نظر بريزيد. مرحله چهارم در اين مرحله يک قابلمه مناسب که قالب شما در آن جاي بگيرد را انتخاب کنيد و آن را روي شعله قرار دهيد و وقتي گرم شد قالب کيک را به همراه يک پايه فلزي درون قابلمه قرار دهيد و شعله را کم کنيد و حدود 45 الي 55 دقيقه منتظر بمانيد. مرحله پنجم بعد از گذشت 40 دقيقه مي توانيد درب قابلمه را باز کنيد تا مطمئن شويد که کيک پخته است يا نه وقتي با يک خلال چوبي از آماده شدن کيک اطمينان حاصل کرديد شعله را خاموش کنيد و قالب را از درون قابلمه خارج کنيد و بعد از گذشت 10 دقيقه مي توانيد کيک را به راحتي از قالب آن خارج کنيد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره