نماد آخرین خبر

آموزش تهيه دونات آلماني

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
آموزش تهيه دونات آلماني
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه دونات آلماني را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد. مواد لازم: ۱۵۰ ميلي ليتر شير ولرم (يا ۳/۴ ليوان) ۳۰ گرم کره ذوب شده.
۲ قاشق غذاخوري پر شکر (۳۵ تا ۴۰ گرم).
۱ عددتخم مرغ. نصف پاکت خمير مايه خيس ۲۰ گرم نصف يک عدد ميشه (يا ۱ قاشق مرباخوري پر خمير مايه خشک).
 نصف بسته ۵ گرمي وانيل شکري (يا کمي وانيل ايراني).
 يک پنس نمک (نوک قاشق چايخوري). ۲ ليوان آرد (۳۰۰ گرم) بسته به نوع آرد استفاده شده و اندازه تخم مرغ دارد امکان دارد کمتر يا بيشتر آرد استفاده شود). براي پر کردن دونات: مارمالاد توت فرنگي، يا هرنوع کرم وانيلي ويا شکلاتي. طرز تهيه: ابتدا شير ولرم، خمير مايه خيس (ياخشک)، يک قاشق غذاخوري شکر و ۴ قاشق غذاخوري آرد را با هم مخلوط کنيد و بزاريد ۱۵ دقيقه تا عمل کند. آرد و نمک را در يک کاسه بزرگ بريزيد، مخلوط تخمير شده (خمير مايه آماده شده) و بقيه مواد (وانيل و تخم مرغ و کرە) را اضافه کنيد و ورز دهيد تا که خمير به دست نچسبد و اگه لازم شد کمي آرد ديگه را کم کم اضافه کنيد تا خمير نرم و لطيفي بدست بياد. روي خمير را پوشانده وبگذاريد خمير ۴۰-۵۰ دقيقه استراحت داده شود تا حجم خمير دو برابر شود. خمير را حدوداً به ۲۰ چانه تقسيم کرده و گرد کنيد و (اگر به دست شما چسبيد کمي به دست خود آرد بزنيد)، روي چانه را پوشاندە و يک ربع ديگه استراحت دهيد. روغن را در قابلمه بريزيد تا گرم شود (اگر دماسنج داريد داغي روغن ۱۷۰ درجه باشد) ,با حرارت متوسط ​​دونات‌ها را در روغن انداخته و بعد چند ثانيه پشت رو کنيد بعد از آماده شدن همه آن‌ها بامرباي توت فرنگي پر کنيد. (بيش از حد پر نکنيد) آن را درون بشقاب سرو قرار دهيد، وبا پودر قند تزيين و سرو کنيد. منبع: deser hamejoore
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره