ستاره/ متبل يک غذاي لبناني بسيار خوشمزه است. اين غذا با بادمجان درست ميشود و غالبا به عنوان پيش غذا سرو ميشود. شما ميتوانيد از اين پيش غذا در مهمانيهاي خود نيز استفاده کنيد، زيرا در عين سبک و خوشمزه بودن روش تهيه بسيار سادهاي دارد و شما با گذاشتن وقت کمي ميتوانيد يک پيش غذاي بسيار جذاب براي مهمانهايتان آماده کنيد. براي خوشمزهتر شدن اين غذا خوب است از مواد تازه براي درست کردن آن استفاده کنيد. در اين متن قصد داريم طرز تهيه متبل لبناني را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد!
طرز تهيه متبل بادمجان عربي
مواد لازم مقدار
بادمجان ۳ عدد
سير ۲ حبه
روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
ارده کنجد ۴ قاشق غذاخوري
ماست چکيده ۲ قاشق غذاخوري
مغز گردو آسيابشده ۳ قاشق غذاخوري
آبليمو (دلخواه) ۱ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
دستور تهيه متبل لبناني خوشمزه و اصيل
در ابتدا بادمجانها را روي زغال، روي گاز يا در فر کبابي (تنوري) کنيد. سپس پوست بادمجانها را گرفته و آنها را با گوشتکوب به خوبي بکوبيد.
سير را له کرده و آن را به بادمجانهاي تنوري لهشده اضافه کنيد.
ماست چيکده، ارده کنجد، روغن زيتون و گردوهاي آسيابشده را به مواد اضافه کنيد و به خوبي هم بزنيد. در حين هم زدن مواد، نمک و فلفل سياه را نيز به آن اضافه کنيد. در اين مرحله ميتوانيد مقداري آبليمو نيز به مواد اضافه کنيد.
متبل شما حاضر است! روي آن کمي روغن زيتون بريزيد و نوش جان کنيد!
نکته: براي اينکه پوست بادمجان به راحتي جدا شود، پس از آنکه بادمجانها را کبابي کرديد آن را درون کيسهاي قرار دهيد، در کيسه را ببنديد و چند دقيقه منتظر بمانيد تا درون کيسه بخار جمع شود. سپس در کيسه را باز کنيد و پوست بادمجانها را به راحتي بگيريد بدون اينکه گوشت بادمجان از آن جدا شود.
نکته: روش ديگري نيز براي تهيه سريع متبل وجود دارد و آن اين است که تمام اين مواد اوليه را با هم درون مخلوط کن يا غذاساز بريزيد تا با هم ميکس شوند و سپس روي آن روغن زيتون بريزيد.
بازار