نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ساندويچ «مرغ کاري» را خوشمزه تر از هميشه بپزيد

منبع
بيتوته
بروزرسانی
 ساندويچ «مرغ کاري» را خوشمزه تر از هميشه بپزيد
بيتوته/ ساندويچ مرغ کاري يکي از سالم ترين غذاهايي است که ميتوانيد خيلي راحت در طول هفته درست کنيد. شايد با شنيدن «غذاي سالم» بلافاصله ياد غذاهاي بي‌مزه بيافتيد ولي در مورد ساندويچ مرغ کاري اين مسئله اصلاً صادق نيست و بر خلاف چيزي که فکر ميکنيد بسيار هم خوشمزه است. در واقع اين ساندويچ از سالاد مرغ کاري تشکيل شده که لاي نان ريخته ميشود. دستور سالاد مرغ کاري را قبلاً پست کرده بوديم اما در اينجا دستور جديدي را ارائه ميدهيم که کمي تفاوت دارد. کلي مرغ پر ادويه، همراه با کشمش طلايي، پسته و کمي سبزي محتويات سالاد هستند و به جاي سس مايونز هم از ماست يوناني و روغن زيتون استفاده ميشود که طعم خيلي خوبي دارد. در مورد مواد لازم مقدارها خيلي دقيق نيستند چون مقدار بيشتر مواد بستگي به ذائقه شما دارد. براي ۴ نفر حدود ۴۰۰-۵۰۰ گرم مرغ کافي هست. ميتوانيد با سالاد مرغ کاري ساندويچ درست کنيد و آن را به عنوان شام يا ناهار سرو کنيد يا براي يک شام کم کالري آن را همراه با کاهو سالادي نوش جان کنيد. نکته ديگر اين که اگر مقدار کالري غذا براي شما مهم هست و ميخواهيد ساندويچ شما از اين رژيمي تر باشد ميتوانيد در سس به جاي روغن زيتون از آب استفاده کنيد. و اما دستور مرحله به مرحله تهيه ساندويچ مرغ کاري. زمان آماده سازي : ۱۵ دقيقه | زمان پخت : ۱۰ دقيقه | براي : ۴ نفر چي لازم دارم: سينه مرغ : ۴۵۰ گرم پودر کاري، پودر سير و پودر پياز : به مقدار کافي ماست يوناني : ۳/۴ پيمانه روغن زيتون يا آب : ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون براي سرخ کردن : ۲ قاشق کشمش طلايي : يک مشت مغز پسته خرد شده : يک مشت جعفري يا گشنيز خرد شده : يک مشت نمک و فلفل : به مقدار لازم چطور بپزم: مرحله اول: سينه مرغ را از قطر ببريد تا به صورت دو لايه نازک در بيايد. پودر کاري، پودر پياز و پودر سير را با هم مخلوط کنيد و به طور يکنواخت دو طرف مرغ ها بماليد. نمک و فلفل هم بپاشيد. در يک تابه نچسب روي شعله متوسط سينه مرغ را تفت بدهيد تا دو طرفش طلايي رنگ شود. مرحله دوم: وقتي مرغ کامل پخت، آن را ريش ريش کنيد و در يخچال بگذاريد تا خنک شود. بعد از خنک شدن، آن را در کاسه اي بريزيد و بقيه مواد سالاد را به آن اضافه کنيد. مرحله سوم: سالاد را بچشيد و اگر لازم است مقدار بيشتري نمک، فلفل، پودر کاري، پودر سير يا پودر پياز به آن اضافه کنيد. سالاد مرغ کاري را همراه با کاهو، جوانه گندم (يا هر جوانه ديگري) يا لاي نان به شکل ساندويچ سرو کنيد. نوش جان! نکته ها: ۱- اگر کشمش با ذائقه شما تناسب ندارد آن را حذف کنيد. به جاي پسته ميتوانيد از گردو هم استفاده کنيد. ۲- براي سرخ کردن از روغن زيتون فوق بکر (extra virgin) استفاده نکنيد چون مناسب سرخ کردن طولاني مدت نيست. براي آشنايي بيشتر با انواع روغن، خواص و کاربردهاي آنها راهنماي جامع روغن در آشپزي را بخوانيد. ۳- جدول ارزش غذايي که در بالا ذکر شده متعلق به سالاد است و براي محاسبه کالري ساندويچ مرغ کاري لازم است کالري نان را به طور جداگانه در نظر بگيريد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره