نماد آخرین خبر

فوت آشپزي/ راهنماي نگهداري سالاد الويه

منبع
زندگي آنلاين
بروزرسانی
فوت آشپزي/ راهنماي نگهداري سالاد الويه

زندگي آنلاين/مي خواستم بدانم که مدت زماني که مي شود داخل يخچال سالاد الويه را نگه داشت چند روز هست؟ من در يک جا مطالعه کردم که سيب زميني وقتي بماند سم ايجاد مي کند آيا اين براي سيب زميني پخته بعد از نگه داري در يخچال هم صدق مي کند؟

سيب زميني تازه داراي مقدار بسيار ناچيزي از سمي بنام سلانين مي باشد (مقدار کل سلانين در سيب زميني جوانه نزده و تازه حدود 90 ميليگرم است که بيش از دو سوم اين سم در پوست سيب زميني و بقيه در غده سيب زميني وجود دارد) که مشکلي براي مصرف ايجاد نمي‌کند، اما سيب زميني که مدتي مي‌ماند و جوانه مي زند مقدار سلانين در آن تا مقدار قابل توجهي افزايش مي‌يايد که اين نوع سيب زميني در اثر مصرف مي‌تواند اختلالات عمده‌اي در بدن ايجاد کند. مقدار سلانين در سيب زميني در اثر نور افزايش مي يابد، بنابراين سيب زميني بايستي در محيط هاي تاريک نگهداري شود و از خريد مقدار زياد سيب زميني که باعث نگهداري طولاني سيب زميني مي شود خودداري نماييد.

سيب زميني جوانه زده را به هيچ وجه مصرف نکنيد و سيب زميني را هميشه بدون پوست مصرف کنيد. سالاد الويه از غذا‌هاي بسيار فساد‌پذير است که بلافاصله پس از تهيه بايستي در يخچال نگهداري شود و بايستي دماي يخچال کمتز از 5 درجه و ترجيحا 3 درجه باشد و با توجه به اينکه در تهيه آن تخم مرغ، گوشت، سس مايونز و سيب زميني استفاده شده، بنابراين نمي‌توان آن را مدت زيادي در يخچال نگهداري کرد با توجه به زمان توصيه شده براي برخي از مواد غذايي که احتمالا در سالاد اولويه مي‌توانند بکار روند و در زير بيان شده است حداکثر زمان توصيه شده براي نگهداري سالاد اولويه در يخچال 2 روز مي باشد.

براي اجزاء احتمالي متشکله سالاد اولويه بشرح زير مي‌باشد:

 پنير: در يخچال 6-12 هفته، در فريزر 6 تا 12 ماه

کره: در يخچال 2 هفته – در فريزر 9 ماه

تخم مرغ تازه با پوست: در يخچال 3 هفته

تخم مرغ آب پز سفت: در يخچال 1 هفته

گوشت گوساله (استيک): در يخچال 3 تا 5 روز، در فريزر: 6 تا 12 ماه

مرغ – بوقلمون تکه شده: در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر: 9 تا 12 ماه

مرغ – بوقلمون درسته: در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر: 1 هفته

گوشت اردک يا غاز: در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر: 6 ماه

گوشت پخته شده: در يخچال 1 – 2 روز، در فريزر: 3-4 ماه

سوسيس: در يخچال 1 تا 2 روز، در فريزر: 3 تا 4 ماه

سوسيس دودي: در يخچال: 7 روز، در فريزر: 1 تا 2 ماه.

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره