نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفندهاي مهم براي پخت شيريني هاي پرطرفدار

منبع
نمناک
بروزرسانی
ترفندهاي مهم براي پخت شيريني هاي پرطرفدار

نمناک/ بيشترين مصرف شيريني در ايران در روزهاي عيد مي باشد که ايرانيان از قديم با شيريني هاي مختلفي مانند شيريني نخودچي، شيريني گردويي ، شيريني کشمشي و ... از مهمانان پذيرايي مي کردند.براي اينکه بتوانيد اين شيريني هاي خوشمزه را به خوبي در منزل به صورت سالم و بهداشتي تهيه کنيد بايد تمام نکات شيريني پزي عيد را به خوبي بدانيد پس با نمناک همراه باشيد.

ترفند هاي پخت شيريني خانگي :
فر را قبل از استفاده حتما روشن کنيد(معمولا 30دقيقه )
قالبي که براي پخت شيريني استفاده مي کنيد بايد قبل از استفاده چرب کنيد.
اگر به دنبال پف زياد براي شيريني و کيک هستيد سفيده و زرده تخم مرغ را جدا کنيد و سفيده را به خوبي بزنيد .

مواد اوليه را به مدت نيم ساعت در دماي محيط نگهداري کنيد.
در اندازه گيري مقدار اوليه مواد سختگيري زيادي داشته باشيد چون نبايد اندازه مواد اوليه کم و زياد شود.
شيريني هايي که بافت نرمي دارد درون ظرفي که درب آن پوشيده است و هوا داخل آن نمي رود بگذاريد تا خشک نشود.
شيريني ها خشک را درون ظرفي که هوا در آن نفوذ مي کند قرار دهيد برعکس شيريني هاي نرم.
وقتي شيريني هاي خشک را از فر خارج کرديد اجازه دهيد سرد شود و سپس آن را از قالب مخصوص خود خارج کنيد.
از مواد اوليه سالم و تازه استفاده کنيد(مخصوصا بکينگ پودر و جوش شيرين)
توجه داشته باشد که مواد را نبايد زياد مخلوط کنيد چون باعث چسبندگي زياد مواد اوليه مي شود.
بايد دماي فر خود را بدست بياوريد به اين کار به اصطلاح کاليبره کردن فر مي گويند چون ممکن است شما دماي فر را 180 درجه گذاشته باشيد ولي دماي واقعي فر 170 يا 190 درجه باشد و اين باعث مي شود شيريني شما خراب شود.
براي اينکه انتهاي شيريني ها نسوزد از قالب هاي رنگ روشن استفاده کنيد چون قالب هاي رنگ تيره حرارت بيشتري به نسبت بقيه قالب ها جذب مي کند.
به هيچ عنوان قبل از پف کردن شيريني و کيک درب فر را باز نکنيد اين کار باعث خراب شدن شيريني مي شود.
اگر ميزان شيريني که مي خواهيد تهيه کنيد زياد است از فر با دماي متوسط استفاده کنيد و مدت پخت را بالا ببريد ولي اگر مي خواهيد شيريني هاي ريزي مانند شيريني نخودچي بپزيد مي توانيد دماي فر را زياد کنيد.
اگر قسمت رويه شيريني بپزد و داخل آن خمير بماند اين به دليل دماي زياد فر است و شما مي توانيد با فويل پيچ کردن شيريني ها آن را دوباره درون فر قرار دهيد.
زماني که شيريني خشک  مخصوص عيد را مي پزيد کره را جايگزين روغن قنادي نکنيد چون تردي شيريني را از بين مي برد.
براي تهيه شيريني خشک وقتي در دستور تهيه دماي 180 درجه ذکر شده است شما وقتي از فر گازي استفاده ميکنيد نيازي به تغيير اين دما نداريد ولي اگر از فر برقي استفاده مي کنيد بايد دماي فر را روي 170 درجه تنظيم کنيد و اگر از فر برقي داراي فن گردش هوا استفاده مي کنيد بايد دماي فر را روي 160 درجه تنظيم کنيد.
در تهيه شيريني خشک وقتي مواد را آماده کرديد قبل از پخت به آن استراحت دهيد اين کار باعث مي شود مواد شيريني به خوبي ترکيب شوند و در موقع پخت عملکرد بهتري داشته باشند.
وقتي شروع به پخت شيريني و کيک با يک دستور تهيه خاص مي کنيد ابتدا از اول تا آخر دستور تهيه را بخوانيد و نکات ذکر شده در آن را به خوبي در ذهن بسپاريد يا يادداشت کنيد.
بهتر است از پودر شکر استفاده کنيد و اگر نبود مي توانيد از شکر دانه ريز استفاده کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره