طرز تهيه سيرابي در خانه؛ مقوي و خوشطعم

ايرنا/ سيرابي معمولا از غذاهايي است که مورد پسند همه نيست و بهخاطر بويي که زمان طبخ دارد، ما را از پخت و سرو آن منصرف ميکند؛ اما ارزش غذايي اين غذا بهحدي بالاست که ميتوانيم با رعايت چند فوت و فن ساده، خوشمزهترين سيرابي را درست کنيم.
چي لازم داريم:
- پياز بزرگ: ۲ عدد
- سيرابي و شيردان گوسفند: ۱ دست
- سير: ۲ حبه
- قلم گوسفندي يا گوشت آبگوشتي: مقداري
- نمک و فلفل و دارچين: به ميزان لازم
چجوري درست کنيم:
۱. اگر پاککردن سيرابي برايتان سخت است، ميتوانيد پاکشده آن را از سوپر کوشتهاي معتبر تهيه کنيد و پس از شستوشو آن را به تکههاي کوچک برش دهيد.
۲. براي تهيه سيرابي پيشنهاد ميکنيم از زودپز استفاده کنيد تا به بهترين شکل ممکن پخته شود.
۳. سيرابي، آب، فلفل، پياز، سير و گوشت آبگوشتي يا قلم را داخل زودپز بريزيد و ۲ ساعت اجازه دهيد تا کامل بپزد.
۴. پس از پخت نمک و دارچين را به آن اضافه کنيد. (اضافهکردن نمک از اول پخت باعث سفت شدن سيرابي ميشود)
۵. گوشت آبگوشتي و قلم به سيرابي قوام ميدهد و طعم آن را بسيار لذيذ ميکند.