خوراک قارچ و هويج با نان تست

فوت و فن/ از آنجا که داخل اين غذا نانهاي تست و برشته وجود دارد، سيرکننده است. به دليل وجود سبزيجاتي همچون قارچ و هويج پروتئين زيادي نيز دارد.
تعداد: ۱۲ نفر
زمان تهيه: ۲۵ دقيقه
زمان پخت: ۶۰ تا ۷۰ دقيقه
چي لازم دارم:
¼ پيمانه کره
۶ پيمانه قارچ خرد شده
¼ پيمانه پيازچه خرد شده
يک قاشق غذاخوري سس سويا
۱٫۵ قاشق چايخوري رزماري تازه (نصف قاشق چايخوري رزماري خشک)
¼ قاشق چايخوري فلفل سياه
۶ پيمانه مکعبهاي نان تست برشته شده ادويهدار
۳ پيمانه هويج رنده شده
۱٫۵ پيمانه آب
چجوري درست کنم:
۱- در يک تابه بزرگ کره را روي حرارت متوسط آب کنيد. قارچ را اضافه کنيد و ۵ دقيقه تفت دهيد تا طلايي شوند. پيازچه را اضافه کنيد و يک دقيقه ديگر تفت دهيد. از روي حرارت برداريد. سس سويا، رزماري و فلفل را اضافه کنيد.
۲- در يک کاسه بزرگ، مخلوط قارچ، مکعبهاي نان تست برشته شده ادويهدار و هويج را با هم مخلوط کنيد. آب را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا همه مواد خيس شوند. آنها را داخل ظرف پيرکس مستطيلي بريزيد. روي آنها پلاستيک بکشيد و ۲۴ ساعت در يخچال قرار دهيد.
۳- فر را با دماي ۳۲۵ درجه فارنهايت گرم کنيد. پلاستيک را از روي ظرف برداريد و به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا کاملا برشته شوند.
ارزش غذايي
کالري: ۱۹۰
چربي: ۷ گرم
کلسترول: ۱۳ ميلي گرم
کربوهيدرات: ۲۸ گرم
فيبر: ۴ گرم
سديم: ۵۵۸ ميلي گرم
پروتئين: ۶ گرم
TAGS
خوراک