نماد آخرین خبر

«کورن داگ» غذايي آسان و پرطرفدار براي تمام اعضاي خانواده

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
«کورن داگ» غذايي آسان و پرطرفدار براي تمام اعضاي خانواده

باشگاه خبرنگاران/ در اين مطلب طرز تهيه چند نوع غذاي خوشمزه و مقوي را به شما آموزش مي‌دهيم. کورن داگ يک غذاي ويژه و پرطرفدار آمريکايي است که با ذائقه‌ي ما ايراني‌ها سازگاري دارد.
 
چي لازم داريم:
سوسيس هات داگ   ۶ عدد
آرد ذرت   نصف پيمانه
آرد سفيد   نصف پيمانه
شکر   ۲ قاشق غذا خوري
بيکينگ پودر   ۲ قاشق چاي خوري
نمک و فلفل   به مقدار لازم
سيخ چوبي  ۶ عدد
شير    نصف پيمانه
روغن   به مقدار لازم
تخم مرغ  ۱ عدد

زمان تهيه ۱۵ دقيقه
زمان پخت ۲۰ دقيقه


چجوري دست کنيم:
۱. در کاسه بزرگي آرد، آرد ذرت، شکر، بيکينگ پودر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد. در ظرف ديگري شير و تخم مرغ را بريزيد و خوب هم بزنيد تا مواد يکدست شود. سپس آن را روي مخلوط آرد بريزيد و با قاشق مواد را زير و رو کنيد. بيش از حد هم نزنيد، فقط در حدي که مواد با هم مخلوط شوند.
۲. هر کدام از هات داگ‌ها را داخل يک سيخ چوبي قرار دهيد. اگر سيخ‌ها خيلي بلند هستند و نمي‌گذارند هات داگ در قابلمه فرو برود آن‌ها را ببريد و يا از سايز کوچک آن‌ها استفاده کنيد. هات داگ‌هاي سيخ شده را کنار بگذاريد.
۳. يک ظرف گود يا قابلمه انتخاب نماييد. روغن را داخل قابلمه يا تابه عميق بريزيد و روي شعله زياد قرار دهيد تا داغ شود.
۴. هات داگ‌هاي سيخ شده را داخل خمير فرو ببريد تا کاملاً از خمير ذرت پوشانده شوند.
۵. سپس تعدادي از آن‌ها را با ملايمت داخل روغن داغ فرو ببريد تا طلايي رنگ و برشته شوند (زمان مورد نياز براي اين کار تقريباً ۲–۳ دقيقه مي‌باشد). پس از سرخ شدن کامل، هات داگ‌ها را روي دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن را بگيرد و در نهايت آن را در ظرف مناسب گذاشته و روي آن سس کچاپ و خردل و مقدار آويشن ريخته و سرو کنيد.

منبع: سرآشپز پاپيون

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره