روش تهيه تورتيلاي فيله سوخاري

برترين ها/ دراين مطلب قصد داريم روش تهيه يک تورتيلاي خوشمزه با فيله مرغ را ياد بگيريم. با ما همراه باشيد.
چي لازم داريم:
فيله مرغ: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپريکا: ۲ قاشق چاي خوري
کورن فلکس (پودر شده): ۳ پيمانه
تخم مرغ (کمي زده شده): ۲ عدد
نان تورتيا: ۴ عدد
گوجه فرنگي: ۲ عدد
برگ کاهو: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
براي سس چي لازم داريم:
ماست يوناني: ۲۰۰ ميلي ليتر
آب ليمو سنگي: ۳ قاشق سوپ خوري
سير (له شده): ۳ الي ۴ حبه
پيازچه (ريز خرد شده): يک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم
چجوري بپزيم:
۱. فيلههاي را به ابعاد کوچکتر برش دهيد. روي آنها نمک، فلفل سياه و پاپريکا بپاشيد. تکههاي مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمي زده شده فرو کنيد و سپس در کورن فلکس پودر شده بغلتانيد.
۲. آنها را در روغن داغ سرخ کنيد تا طلايي و برشته شوند. نانهاي تورتيا را گرم کنيد و وسط آنها برگ کاهو قرار دهيد. سپس فيله مرغ سوخاري و گوجه فرنگي خرد شده اضافه کنيد. سس را روي مواد بريزيد و نان را بپيچيد و سرو کنيد.
چجوري سس درست کنيم:
ماست و آبليمو را در ظرف مناسبي بريزيد و سير له شده را به آن بيفزاييد. پيازچه را ريز خرد کرده و اضافه کنيد. مواد را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنيد. سس را تا زمان سرو در يخچال نگهداري کنيد.