چطور سس بشامل درست کنيم؟

ايرنا/ تنها کافي است چند نکته را رعايت کنيد تا يک سس بشامل فرانسوي جذاب داشته باشيد.
چي لازم داريم:
آرد: ۲ قاشق غذاخوري
کره: ۲ قاشق غذاخوري
شير: ۱.۵ پيمانه
نمک: به ميزان لازم
فلفل سياه: به ميزان لازم
چجوري درست ميشه:
۱. ابتدا بايد کره را داخل يک ظرف مناسب، روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود.
۲. به کره ذوبشده، آرد سفيد اضافه کنيد و مواد را باهم خوب مخلوط کنيد.
۳. به همزدن ادامه دهيد تا جايي که حبابهاي ريز ظاهر شده و مواد حالت خمير يکدست پيدا کنند، اما مواظب باشيد نسوزند و تيره نشوند.
۴. شير را اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا گلولههاي آرد باز شوند.
۵. صبر کنيد تا سس به جوش آمده و به غلظت برسد.
۶. کمي نمک و فلفل سياه اضافه کرده و کمي بچشيد و درصورت نياز بازهم اضافه کنيد.
۷. حرارت را کاملا کم کنيد و اجازه دهيد حدود ۲-۳ دقيقه مواد با هم بجوشند.
۸. در اين مرحله، ظرف را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد دماي سس پايين بيايد.