چطور خورشت قيمه مجلسي درست کنيم؟

ايرنا/ اين گزارش را مو به مو بخوانيد و اجرا کنيد؛ قطعا از طعمي که ميسازيد پشيمان نميشويد و لذت ميبريد.
چي لازم داريم:
- گوشت خورشتي: ۶ تکه
- پياز: يک عدد
- لپه: ۲ پيمانه
- زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم
- رب:۳ تا ۴ قاشق غذاخوري
- ليمو عماني: ۳ عدد
- سيب زميني خلالک به مقدار دلخواه
- زعفران دم کرده: ۳ قاشق چايخوري
- پودر دارچين: يک قاشق چايخوري
- هل: دو عدد
- پودر گل سرخ: به مقدار کم
چجوري درست کنيم:
۱. ابتدا پياز را تفت ميدهيم و وقتي طلايي شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت ميدهيم تا زماني که گوشت سفيد شود.
۲. سپس مقداري آب به گوشت اضافه ميکنيم و اجازه ميدهيم تا آرام بپزد.
۳. لپه را که از قبل خيس کرده بوديم خالي کرده و ميگذاريم در ظرف ديگري بپزد.
۴. وقتي لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور ميريزيم و لپه را به گوشت اضافه ميکنيم.
۵. رب و ليمو عماني را به آن اضافه کرده و مقداري نمک ميزنيم و اجازه ميدهيم آرام بپزد.
۶. سپس دارچين، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه ميکنيم و وقتي خورشت روغن انداخت و ليمو عمانيها نرم شدند، قيمه آماده است.
۷. سيب زمينيها را هم خلالي و سرخ کنيد يا از چيپس خلالي استفاده کنيد.
فوت و فنها:
- ليمو عماني را از قبل در آب جوش قرار دهيد و چند سوراخ در آن ايجاد کنيد تا تلخي آن گرفته شود.
- رنگ خوب خورشت يکي از نکات مهم است. ميتوانيد رب را قبل از اضافه کردن با کمي روغن تفت دهيد تا رنگ بهتري داشته باشد.
- لپه را حتما از يک روز قبل خيس کنيد تا هم سريعتر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.
- هرچه پيازداغ بيشتر باشد قيمه خوشمزهتر خواهد شد (البته زيادهروي نکنيد)
- دارچين ميتواند طعم بسيار خوبي را به قيمه بدهد، از دارچين غافل نشويد و اين ادويه يا يک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنيد.
- گوشت را با پياز و ادويه به خوبي تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نشود.
- توجه داشته باشيد که خورشت قيمه براي جا افتادن حتما بايد حداقل ۴ ساعت با دماي پايين روي شعله باشد.
- اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ ميتواند طعم متفاوتي را به خورشت بدهد.