يک نوشيدني بينظير با تخم شربتي و چاي ريحان

مجله قرمز/ مواد لازم:
۶ عدد چاي کيسهاي ريحان (يا ۶ قاشق چاي ريحان)
۲ قاشق غذاخوري سرکه سيب (تصفيه نشده، خام همراه با مادر سرکه)
۱/۲ قاشق غذاخوري پودر کلسيم- منيزيم
۱/۲ قاشق چايخوري پودر دارچين ارگانيک
۱ پينچ بزرگ از نمک هيماليا يا نمک دريا
۳ قاشق غذاخوري عسل خام
۹ قاشق غذاخوري دانههاي چيا
۱ تا ۲ قطره اسانس روغني نعناع
طرز تهيه:
۵ پيمانه آب تصفيه شده را با چاي ريحان بجوشانيد. وقتي که به جوش آمد، دما را پايين بياوريد و اجازه دهيد چاي به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه دم کند.
با سرکه سيب، پودر کلسيم منيزيم (تعجب نکنيد اگر حباب زد)، پودر دارچين و نمک مخلوط کنيد.
گاز را خاموش کنيد و ۸ تا ۱۰ تکه يخ را اضافه کنيد. اجازه دهيد کمي بماند تا به دماي اتاق برسد.
۳ قاشق غذاخوري عسل خام، ۹ قاشق غذاخوري دانههاي چيا را همزمان به آن اضافه کنيد. مرتبا آن را بهم بزنيد تا مخلوط شود. اسانس روغني نعناع را اضافه کنيد.
مطمئن شويد که اين ژل به طور کامل مخلوط شده است و در بخش سرد يخچال قرار دهيد. قبل و در هنگام ورزش در عوض اسنک يا يک بطري بزرگ آب بنوشيد.